Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ringsted

Når du navigerer rundt på denne side, vil du hurtigt bemærke, at prisen på de lokale bedemænd i og omkring Ringsted, kan variere meget. En begravelse som koster 20.000 kr. hos en bedemand i Ringsted, kan være betydelig billigere i anden by og koste helt ned til 13.000 kr. Derfor er det en god idé, at du sætter dig ind i udbuddet af bedemænd, før du træffer dit valg.

Bedemanden er ikke den eneste udgift forbundet til en begravelse. Gravsten, gravplads, gravøl og blomster er typisk ikke inkluderede i prisen på en bedemand. Med disse ekstra omkostninger kan den samlede pris på en begravelse blive omkring 30.000 til 50.000 kr. Vi  anbefaler dig derfor at ringe til os, så vi kan hjælpe dig med at få et bedre overblik, før du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder du den rigtige bedemand for dig i Ringsted?

Som pårørende er det ikke nemt at finde den bedemand i Ringsted, som bedst opfylder din behov og afdødes sidste vilje. En begravelse er en kompliceret størrelse, hvor man skal tage stilling til rigtig mange ting. Valget af bedemand kan afhænge af dine økonomiske situation, særlige ønsker fra afdødes side eller ganske enkelt god kemi med bedemanden.

Ofte kan det virke som en uoverkommelig opgave at finde ud af, hvilken bedemand der er kompetent. De fleste pårørende ender derfor med at vælge den bedemænd som er billigst. Det er ikke altid hensigtsmæssigt. Nogle bedemænd har et blakket ry, hvilket man desværre kan opdage for sent i løbet. Det kan være en dårlig oplevelse at have en bedemand, som ikke lever op til ens forventninger.

De færreste pårørende ved, at det kan være en god idé at finde en bedemand udenfor Ringsted. Disse kan være dygtigere og bedre til prisen. Man vil som pårørende imidlertid stadig stå med den svære opgave at skulle sammenligne bedemænd på pris og kvalitet.

Vi yder derfor rådgivning til pårørende overalt i landet. Vi har i samarbejde med over 5.000 pårørende vurderet Danmarks bedste bedemænd på pris, kvalitet og ikke mindst venlighed. Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at give dig et gratis og uforpligtende råd med på vejen og besvare dine spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe dig til at finde den bedemand, der bedst opfylder dine særlige ønsker og behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ringsted - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening