Undgå at betale for meget hos bedemanden i Glumsø

På siden her vil du hurtigt opdage, at der kan være stor forskel på bedemænds priser. Du kan sagtens komme ud for, at én bedemand kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden vil have mindst 20.000 kr. for præcist samme arbejde. Vores erfaringer viser, at sådanne prisforskelle kan forekomme selv på lokalt plan, så det er vigtigt at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand i Glumsø, der kan blive unødigt dyr.

Såfremt du ønsker en komplet begravelse, opstår der typisk ekstra udgifter ved siden af selve bedemanden. Almindeligvis skal der købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket ofte betyder, at den endelige pris ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig derfor til at ringe til en af vores kompetente rådgivere, så begravelsen ikke bliver dyrere end højst nødvendigt.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtig bedemand i Glumsø og omegn

Som pårørende kan det være svært at vurdere hvilken bedemand, der passer bedst til din situation. En begravelse er en kompliceret størrelse og valget af bedemand påvirkes naturligvis af din økonomiske situation, unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Grundet mange pårørendes begrænsede erfaring med at vælge bedemand, ender de ofte med at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd og vælger den billigste. Desværre kan dette ende med en skuffende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til dine forventninger.

Hvad mange pårørende ikke ved er, at det kan være en god idé, at lede efter bedemænd udenfor Glumsø – bedemændene her kan være både bedre og billigere for dig. Dog vil du stadig stå overfor den svære opgave at skulle sammenligne og vurdere bedemændenes priser og kvalitet.
Bedemandens service, kompetencer og pris er af stor betydning for, at I får et godt samarbejde omkring begravelsen – dette har vi sammen med 5.000 pårørende vurderet, så du får den bedst mulige bedemand i din situation.

Du er altid velkommen til at ringe til os for gratis rådgivning – vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Glumsø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening