Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tølløse

Bedemænds priser kan ifølge vores erfaringer variere med helt op til 7000 kr. Du kan dermed risikere at skulle betale 20.000 kr. hos den én bedemand i Tølløse, men kun 13.000 kr. hos en anden længere nede ad gaden – derfor er det vigtigt at du er godt orienteret inden du vælger en bedemand.

Du skal ved en komplet begravelse beregne ekstra udgifter i forbindelse med indkøb af blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket hurtigt gør, at beløbet løber op i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler, at du ringer til en af vores kompetente rådgivere til en uforpligtende snak inden du træffer en beslutning – ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Tølløse

At arrangere en begravelse og vurdere hvilken bedemand, der er mest kompetent, kan føles som en mere eller mindre umulig opgave – særligt for pårørende, der ikke har stået i situationen før. Hvilken bedemand, der er mest optimal for dig, kommer blandt andet an på din økonomiske situation og dine specielle ønsker for begravelsen.

Det er desuden muligt at lede efter bedemænd udenfor Tølløse – det vigtigste er naturligvis, at du finder en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov. Det kan derfor være en god idé at undersøge bedemændene udenbys, da disse kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med.

Desværre kan det dog ske, at man blot indsamler og sammenligner priserne på diverse lokale bedemænd, ringer til den billigste og ender med en bedemand med et blakket ry i branchen. Vi opfordrer dig, som følge deraf, til at ringe til en af vores rådgivere, der er klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand til din situation.

Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris og er derfor godt klædt på til at rådgive dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tølløse - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening