Undgå at betale for meget hos bedemanden i Karlslunde

Inden du kontakter en bedemand i Karlslunde skal du vide at forskellen i priserne på bedemænd kan være meget stor. Vores erfaringer viser at prisforskelle helt op til 7000 kr. ikke er usandsynlige og det kan derfor betyde at én bedemand forlanger 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan udføre samme arbejde for 13.000 kr.

Udover udgifter til selve bedemanden, er der en visse ekstra omkostninger du skal være opmærksom på – det være sig til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce og dine eventuelle særlige ønsker. Dette betyder at en komplet begravelse snildt kan ende i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. En mindeværdig afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også blive dyrere end nødvendigt, hvis du ikke er grundigt informeret på forhånd. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du vælger en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemænd i Karlslunde og omegn

I situationen kan det være temmelig vanskeligt at vurdere hvilken bedemand, der passer bedst – specielt hvis man som pårørende ikke har prøvet det før. En begravelse er en kompliceret proces og valget af bedemand kommer naturligvis an på din økonomiske situation, dine unikke ønsker for begravelsen og hvad der vurderes som værende bedst til prisen.

Grundet mange pårørendes lille erfaring med at arrangere en begravelse, sammenligner de ofte blot priserne på de lokale bedemænd og herefter falder valget typisk på den billigste. Dette kan desværre ende ud i en utilfredsstillende oplevelse, hvis bedemanden ikke lever op til forventningerne.

Hvad mange pårørende ikke er bevidste om, er at det er muligt, og ofte fordelagtigt, at benytte bedemænd udenfor Karlslunde, da disse kan være både billigere og bedre i din situation. Ikke desto mindre vil du stå overfor den vanskelige opgave at skulle sammenligne og vurdere bedemændenes priser og kvalitet.

Bedemandens service, kompetencer samt pris er af stor betydning for at I får et optimalt samarbejde omkring begravelsen – disse kriterier har vi sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet, så beslutningen bliver lettere for dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Karlslunde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening