Undgå at betale for meget hos bedemanden i Køge

Der kan være markant forskel på diverse begravelsesforretningers priser – det du skal betale 13.000 kr. for hos én, skal du måske betale 20.000 kr. for hos en anden. Med en prisforskel så stor, er det naturligvis vigtigt at du er nøje orienteret inden du beslutter dig.

Herudover skal du være opmærksom på, at der også er omkostninger forbundet med blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce, hvilket gør, at en komplet begravelse kan ende op i et beløb i størrelsesordenen 30.000 til 50.000 kr.. Grundet dette høje beløb og ønsket om den bedst mulige afsked med afdøde, anbefaler vi at du tager kontakt til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak om processen, inden du ringer til den første og bedste bedemand i Køge.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Køge passer til dine behov?

At planlægge en begravelse og tage stilling til hvilken bedemand, der egner sig bedst, kan være en svær og forvirrende opgave at stå overfor som pårørende – særligt hvis man ikke har erfaring med dette. Mange ender med at sammenligne priser på de lokale bedemænd og derefter gå til den, der tilbyder den laveste pris. Naturligvis spiller det økonomiske aspekt en rolle, men også dine konkrete ønsker og ikke mindst kvalitet for pengene, skal der tages højde for.

Derfor skal du være opmærksom på, at du sagtens kan vælge at bruge en bedemand nær Køge – en bedemand udenbys kan være både bedre og billigere. Uanset hvad står man som pårørende overfor et svært valg, da der er adskillige praktiske detaljer at tage højde for - derfor sidder vores rådgivere klar til at guide dig til den bedemand i Køge og omegn, der passer bedst til dig.

Kvaliteter som venlighed, kompetencer og pris er vigtige faktorer i dit samarbejde med bedemanden, hvorfor vi sammen med over 5.000 pårørende landet over, har vurderet Danmarks bedemænd, således at du kan finde lige nøjagtigt den bedemand, der passer til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Køge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening