Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Haslev

Vores prisundersøgelser viser, at prisen på en bedemand kan variere med op til 7.000 kr. To nærliggende bedemænds begravelsesforretninger kan således være prissat vidt forskelligt, selvom de yder den samme service. Derfor bør du orientere dig grundigt, før du beslutter dig for en bedemand, hvilket Begravelssguiden kan hjælpe dig med. Yderligere kan vi rådgive dig ved valg af kiste eller urne, samt bårebuketter og salmer.

Hvilken bedemand i Haslev bør du vælge?

Det kan være svært at vide, hvilken bedemand er den rette i dit konkrete tilfælde til at opfylde afdødes sidste vilje. Du bør blandt andet tage udgangspunkt i din økonomi og de specielle ønsker, du end måtte have.

Mange pårørende står i situationen at skulle finde en bedemand for første gang, og derfor kan det virke oplagt udelukkende at sammenligne udbuddet af bedemænd på prisen alene. Desværre er det ikke alle bedemænd, der har et lige godt ry. Hvis den valgte bedemand ender med ikke at indfri dine forventninger, går det ofte først op for en, når det er for sent, og så er der ikke meget at gøre til stor fortrydelse.

Vi anbefaler også, at du tænker på, om det kan komme på tale at bruge en bedemand fra en nærliggende by, da der kan være flere fordele forbundet med dette. For det første vil du muligvis kunne spare mange penge. For det andet vil du muligvis kunne finde en bedemand, der kan opfylde dine behov bedre. Hvis det hele virker lidt uoverskueligt, så tag vores rådgivere med på råd.

Vi tilbyder nemlig gratis rådgivning, når du skal finde en bedemand i Haslev eller omegn. I samvirke med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet, hvordan bedemand landet over klarer sig inden for kriterierne venlighed, kompetencer og pris. Er du blot det mindste i tvivl om, hvilken bedemand du skal hyre, så tag en samtale med os.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Haslev - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00

Vi har åben

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening