Undgå at betale for meget hos bedemanden i Solrød

Når man står med opgaven at skulle planlægge en begravelse, er det vigtigt at orientere sig, da prisen på en begravelse kan variere med helt op til 7.000 kr. for en bedemand og hans ydelser. På Begravelsesguiden.dk kan du få et overblik over dine muligheder, og blandt andet se prislejet for bedemænd nær Solrød. Her vil du se at en bedemand i Solrød kan koste 13.000 kr. mens en tilsvarende bedemand i samme by kan koste 20.000 kr.

Dertil vil vi gøre opmærksom på de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse, som  udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Dette betyder for dig, at en begravelse godt kan koste op mod 50.000 kr., og derfor er det vigtig undersøge dine muligheder grundigt før du vælger en bedemand i Solrød. Vi råder dig derfor til at ringe gratis til os, før du væger din bedemand.  

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Valget af bedemand skal passe til dit behov, så hvilken bedemand skal du vælge i Solrød?

Når du skal vælge en bedemand afhænger dit valg af flere ting bland andet din økonomiske situation, dine behov og ønsker, samt hvilken pris du finder acceptable. Derfor kan det som pårørende være svært at vide hvilken bedemand nærliggende Solrød, der lever op til ens forventninger.

Pårørende mangler ofte erfaring i at skulle tage stilling til spørgsmål angående begravelser og valg af bedemand. Derfor oplever nogle også at få fat i en bedemand med et dårligt og blakket ry. Men der er skaden sket, og det er for sent til at gøre noget ved det.

Her kan Begravelsesguiden.dk hjælpe dig i dit valg, da vi sammen med 5.000 pårørende har vurderet danske bedemænd på deres ydelser, pris og venlighed. Derudover kan vi gøre dig opmærksom på, at det ofte kan betale sig, at anvende en udenbys-bedemand som tilbyder billigere og bedre service end bedemænd i Solrød.

Ring derfor til Begravelsesguiden.dk og lad os hjælpe jer med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd. Vores rådgiver sidder klar, til at hjælpe dig når du skal vælge en bedemand omkring Solrød.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Solrød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening