Undgå at betale for meget hos bedemanden i Herlufmagle

En prisforskel på helt op til 7000 kr. er ikke usandsynlig en branche som denne – hvad den ene bedemand forlanger 20.000 kr. for, kan en anden måske tilbyde dig til 13.000 kr. Selv i samme by kan man løbe ind i så markante prisforskelle, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom og godt orienteret inden man træffer en beslutning.

Ved en komplet begravelse er bedemanden ikke den eneste omkostning – der skal oftest købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket betyder at de samlede udgifter typisk ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at tage en uforpligtende snak med en af vores dygtige rådgivere, der kan hjælpe dig med valget af bedemand i Herlufmagle – ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemænd i Herlufmagle

Hvilke behov man har i forbindelse med en begravelse kan være forskellige fra situation til situation og derfor er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal samarbejde med kommer an på hvem, der bedst kan opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det frarådes blot at indsamle og sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste, da man uden at vide det, kan komme til at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne. Dette opdages typisk først når skaden er sket og kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det anbefales imidlertid også at undersøge bedemænd udenfor Herlufmagle - disse kan nemlig være bedre til lige netop din situation og samtidig vise sig at være billigere. Ikke mange pårørende har den store erfaring med at vælge bedemand og det kan derfor hurtigt virke som en vanskelig opgave. Her er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, når du har behov for det.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand i Herlufmagle og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Herlufmagle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening