Blad Begravelsesguiden.dk

Om Begravelsesguiden

Med hjælp fra pårørende, der har sendt deres slutregning til os og bedømt deres oplevelse hos specifikke bedemand - og med hjælp fra vores konsulenter, der har undersøgt landets bedemænd på pris og kvalitet - har vi valgt at samarbejde med de bedemænd i landet, som vi mener leverer den bedste service. Er du, som forbruger, interesseret i at se, hvilke kriterier bedemændene bedømmes udfra, er du velkommen til at læse mere her.

Det er altid gratis at ringe ind og få rådgivning omkring valg af bedemand, juridisk eller økonomisk vejledning eller andet. Denne slags services vil altid være gratis for forbrugeren.
Begravelsesguiden er nemlig en service for forbrugeren, og derfor betaler de bagvedliggende virksomheder, som fx bedemænd, for at blive godkendt og anbefalet af Begravelsesguiden. Men vi sikrer selvfølgelig, at det i sidste ende ikke kommer til at koste forbrugeren ekstra. Vores samarbejdspartnere har nemlig synlige priser, så uanset om du finder dem via os, eller om du selv har fundet dem, så vil prisen være den samme.

Begravelsesguiden.dk blev stiftet i 2012, med det formål, at skabe bedre vilkår for pårørende når de skal vælge bedemand. Idéen opstod i kølvandet på en dårlig oplevelse hos en bedemand, da Begravelsesguidens stifter skulle begrave sin lillebror. I familien var der enighed om, at bedemanden var ualmindelig grov og usympatisk. Men hvad kan man gøre, når man har har købt sin billet og sat sig til rette i ”begravelses-bussen”, og du sidder midt på ruten, med en ubehagelig bedemanden som chauffør? Ikke ret meget. Så familien bed smerten i sig for en stund, indtil den dag, hvor bedemanden udleverede en urne med en anden person i. Her reagerede familien og henvendte sig til bedemanden. Bedemanden nægtede at tage ansvar for hvad der var sket, og ville kun hjælpe med at rode bod på situationen, hvis han fik ekstra betaling. Godt en måned senere fandt urnenedsættelsen sted og regningen, som familien modtog, var ekstremt høj. Familien forsøgte at sammenligne regningen med priser hos andre bedemænd, men forgæves. Bedemændenes priser var ikke til at gennemskue.

Få måneder senere besluttede Begravelsesguidens stifter, at indgå samarbejder med en række landsdækkende hjælpeorganisationer, samt en række bedemænd, som udmærkede sig ved særlig god service og fornuftige priser. På den måde kunne vi hjælpe andre pårørende bedre igennem begravlesesforløbet samtidig med at de dygtige bedemænd kom frem i lyset. Ved brug af klassiske statistiske modeller og inspireret af SPC (statistisk proces kontrol) – et traditionelt værktøj til brug ved kvalitetskontrol - begyndte begravelsesguiden systematisk at måle bedemænde på pris og kvalitet.

Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00

Vi har åben

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening