Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aalborg

Prisen på bedemændene i Aalborg varierer meget. Vores undersøgelser viser, at en begravelse i Aalborg koster alt fra 12.000 kr. hos en bedemand, til 19.000 kr. hos en anden.

Hvis man ikke er omhyggelig, kan en begravelse i nogle tilfælde endda ende med at løbe helt op i 30.000 kr. Vi håber at vi med vores anbefalinger kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Jeg skal arrangere en begravelse for første gang

Står du, og skal for første gang arrangere en begravelse, eller er du i tvivl om, hvilken bedemand der er den bedste i Aalborg? Har du før haft en dårlig oplevelse med en bedemand eller hørt forskellige skrækhistorier fra venner og bekendte, så er du ikke alene. Vi hører dagligt fra rigtig mange pårørende, som står i din situation. Vi ved derfor også hvor vigtigt det er, at være ordentligt informeret og bevidst om sine muligheder inden man kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder jeg frem til den rigtige bedemand?

I Aalborg er der omkring 25 bedemænd og det kan være meget vanskeligt at vurdere, hvilken bedemand der er dygtig. At vælge den rigtige bedemand handler nemlig ikke kun om at vælge en billig bedemand. Det er også vigtigt at finde en bedemand som man kan stole på, og som fuldfører opgaven med omhyggelighed og respekt, når du skal sige farvel til en af dine kære.

I Aalborg er der omkring 330 kirker. I Aalborg midte ligger Vor Frue Kirke, som er over 100 år gammel. Kirken har plads til rigtig mange mennesker, og kan derfor være egnet til store begravelser. I Aalborg midte ligger også Aalborg domkirke, Budolfi Kirke. Budolfi Kirke er en fin hvidkalket kirke i gammel gotisk stil. Der er rigtig mange forskellige kirker at vælge imellem i Aalborg, og det kan være en god ide, at tage en snak med en bedemand for at finde frem til det rigtige valg, ikke kun i forhold til kirke, men også i forhold til de andre ting der skal tages stilling til i forbindelse med en begravelse.

Forsøger du at kontakte forskellige bedemænd, vil det også hurtigt gå op for dig, at det er rigtig svært at finde frem til, hvilken pris de forskellige bedemænd tager for at stå for begravelsen. Nogle bedemænd oplyser ikke deres priser på hjemmesiden, hvorimod andre tilbyder uoverskuelige pakkeløsninger, hvor det kan være umuligt at vide, hvilke ydelser der efterfølgende vil blive lagt oveni. Når du først har lavet en aftale med bedemanden, kan det være svært at komme ud af aftalen igen.

Det kan derfor være meget uoverskueligt selv at påtage sig den opgave det er, at finde en dygtig bedemand.

Kan jeg vælge en bedemand udenfor Aalborg?

Ja, det kan du sagtens, og det kan faktisk ofte være en rigtig god idé. De bedemænd der ligger lidt udenfor byen har nemlig typisk bedre tid til at sætte sig ind i din situation, og vil i mange tilfælde også være bedre. Igen handler det dog selvfølgelig om at se sig godt for, for man sidder jo desværre stadigvæk tilbage med en uoverkommelig opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Vi vil gerne hjælpe dig

Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi anmeldt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Du kan derfor altid ringe ind og få en snak med en af vores rådgivere, som kan hjælpe dig med at finde den bedste bedemand i din situation. Rådgivningen er altid gratis for pårørende og privatpersoner, og vi kan også hjælpe med svar på spørgsmål omkring økonomi og skifteret.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Aalborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening