Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aalborg

Prisen for en bedemand i Aalborg kan veksle meget fra bedemand til bedemand. Den kan f.eks. koste 12.000 kr. hos én - og 19.000 kr. ved en anden bedemand. Det er derfor en god idé, at følge anbefalingerne herinde på Begravelsesguiden. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, blomster samt samler, hvis du ønsker dette.

Det er desuden vigtigt at være klar over, at der tit kommer ekstra omkostninger oveni prisen med udfaldet, at begravelsen let kan ende op i 30.000 - 50.000 kr. Det er derfor vigtigt at være opmærksom og undersøge alle alternativer, før man bestiller en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand skal man vælge?

Det kan være vanskeligt for pårørende at vurdere, hvilken bedemand der er dygtig. Det skyldes at en begravelse er en kompleks størrelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine personlige ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Fordi de pårørende ofte mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har et dårligt ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til aftalen. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er bevidste om er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både er bedre og billigere. Dog sidder den pårørende stadigvæk tilbage med en uoverkommelig opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi anmeldt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til netop din situation og desuden give dig al den information du har brug for.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende