Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aalborg

Prisen på bedemændene i Aalborg varier meget. Den kan f.eks. koste 12.000 kr. hos én bedemand- og 19.000 kr. hos en anden. Det er derfor en god idé, at følge anbefalingerne her på siden.

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilken bedemand, der er bedst for dem. Dette skyldes, at begravelsen ofte kan virke uoverskuelig. Det er muligvis første gang, at man som pårørende skal planlægge en begravelse, eller måske har man før haft en dårlig oplevelse med en bedemand eller hørt forskellige skrækhistorier fra venner og bekendte.

Det er du dog ikke alene om, vi hører nemlig dagligt fra pårørende der fortæller at de har endt med at betale helt op til 30.000 kr. for basisydelserne. Det er derfor altid en god idé at ringe og tale med en rådgiver fra Begravelsesguiden, før du vælger en bedemand i Aalborg.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Aalborg skal man så vælge?

Det kan være vanskeligt for pårørende at vurdere, hvilken bedemand i Aalborg der er dygtig. Det skyldes at en begravelse er en kompleks størrelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine personlige ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Fordi de pårørende ofte mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har et dårligt ry. Derfor opdager de fleste først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til aftalen. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er bevidste om er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både er bedre og billigere. Dog sidder den pårørende stadigvæk tilbage med en uoverkommelig opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal vælge bedemand i Aalborg. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi anmeldt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til netop din situation og desuden give dig al den information du har brug for.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Bedemand Aalborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening