Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brovst

Når du sammenligner bedemænd i Brovst og omegn vil det sikkert hurtigt gå op for dig, at de har ganske forskellige priser. Vores erfaringer viser, at en prisforskel på hele 7000 kr. ikke er ualmindelig, hvilket altså betyder, at du hos den ene bedemand kan betale 20.000 kr., mens en anden kan gøre præcis det samme for 13.000 kr. Med en prisforskel i det niveau skal du orientere dig godt inden du kontakter den første bedemand du finder.

For at få et mere præcist billede af totalprisen, må du ikke glemme at tage højde for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre - disse udgifter kommer udover selve bedemanden. Dette betyder oftest, at prisen for en komplet begravelse ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig i denne forbindelse at ringe til en af vores rådgivere, der kan rådgive dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vi vurderer bedemænd i Brovst

Hvem der er den rette bedemand i Brovst for dig, kommer selvfølgelig an på hvem der bedst kan opfylde dine særlige ønsker med det beløb du har til rådighed til begravelsen. Der er en hel del ting at tage stilling til i denne forbindelse og derfor er en dygtig bedemand ikke helt uvæsentlig.

Det kan føles som om at opgaven er uoverskuelig og nærmest umulig, men du er ikke alene om at have det sådan – mange pårørende har ingen eller begrænset erfaring med at arrangere en begravelse og ikke mindst vælge bedemand, men der er hjælp at hente. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Det er en god idé også at holde øje med bedemænd udenfor Brovst – du skal nemlig være opmærksom på, at bedemænd udenbys kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med. Det må i denne forbindelse frafrådes blot at vælge den billigste lokale bedemand man kan finde, da man ganske uvidende kan komme til at vælge en med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne.

Det kan være vanskeligt som pårørende at skulle vurdere og sammenligne adskillige tilbud fra diverse bedemænd, men vores rådgivere er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brovst - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening