Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nibe

Hvad mange ikke er klar over, er at prisforskellen på to bedemænd kan være helt op til 7000 kr. – dette selvom de ligger få meter fra hinanden. Det betyder altså at én bedemand kan koste 13.000 kr., mens en anden kan kræve 20.000 kr. for præcis samme ydelser. Du skal derfor være godt orienteret inden du træffer en beslutning.

Når du planlægger en komplet begravelse, skal du også medregne de udgifter, der opstår udover honorar til selve bedemanden – dette være sig til blomster, gravsten, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Med disse ekstra udgifter kan beløbet hurtig ende et i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. For at du får mest ud af dine penge og den bedst mulige service, anbefaler vi dig at ringe til en af vores dygtige rådgivere, så vi kan hjælpe dig med at finde den rette bedemand til dine behov i Nibe og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

En dygtig bedemand i Nibe

Det er de færreste mennesker, der har stor erfaring med at planlægge begravelser og det kan være en vanskelig opgave i sig selv – hertil kommer et vigtigt, men ofte svært valg af bedemand. Din økonomiske situation og unikke ønsker for begravelsen er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen – af denne grund kan det ikke anbefales blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Nibe og vælge den billigste, da det kan føre til et utilfredsstillende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det kan derfor være en god ide også at lede efter bedemænd udenbys, da det vigtigste naturligvis er at finde en bedemand, der kan opfylde lige netop dine behov.

Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at beslutte sig og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning. Begravelsesguiden har sammen med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra kriterier som service, kompetencer og pris, for at sikre dig et godt samarbejde med en kompetent bedemand

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Nibe - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening