Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aars

Du kan komme til at betale op til 7.000 kr. i overpris for en bedemand i Aars, hvis du ikke sammenligner priser, før du tager en beslutning. En bedemand kan tage 13.000 kr. for sine tjenester i den ene ende af byen, hvor du kan komme til at betale 20.000 kr. for den samme ydelse i den anden ende af byen. Derfor er det værd ikke blot at vælge den første bedemand du finder.

En begravelse er i forvejen en dyr affære, som sammenlagt kan løbe op i 50.000 kr. når du lægger ekstra udgifter som blomster, gravsten, kiste eller urne, gravsted og dødsannonce sammen. Det kan derfor betale sig at undersøge, om du betaler overpris for en bedemands ydelser.

Vær desuden opmærksom på, at det kan svare sig at bruge en udenbys bedemand, som ofte er både bedre og billigere end din lokale bedemand. Vi har samlet priserne på alle bedemændene i dit lokalområde, så vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din økonomiske situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger jeg en bedemand?

Det er ikke kun prisen, der spiller ind, når du skal finde den rigtige bedemand. Når du vælger en bedemand i Aars, kan det være en god idé, at sikre sig, at bedemanden ikke har et blakket ry. Det opdages desværre som regel først når skaden er sket, at bedemanden ikke overholder dine ønsker. Det kan være svært at finde oplysninger om en bedemands ry, så vi har sammen med mere end 2.000 pårørende samlet bedømmelser af bedemænd i hele landet, så du kan undgå en dårlig oplevelse, når du skal arrangere en begravelse.

De fleste pårørende har enten ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd og det kan derfor være svært at vide hvilken bedemand, der er den bedste for dig. Der er mange faktorer, der spiller ind såsom din økonomi og dine unikke behov. Hvis du også har svært ved at finde den helt rigtige bedemand for dig, kan du ringe til en af vores rådgivere og få hjælp.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Aars - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening