Undgå at betale for meget hos bedemanden i Farsø

Du kan sagtens opleve, at én bedemand i Farsø kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden kan finde på at forlange 20.000 kr. selvom de udbyder samme arbejde og ligger i samme by. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du altså være godt orienteret inden du beslutter dig - der er naturligvis ingen grund til at begravelsen bliver dyrere end højst nødvendigt.

Ved en komplet begravelse skal du være opmærksom på de udgifter, der typisk opstår udover bedemanden – dette være sig til indkøb af blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted. Det vil typisk sige, at den endelige pris ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores hjælpsomme rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du ringer til en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Farsø er den rigtige for dig?

Din økonomiske situation, unikke ønsker samt ønsket om kvalitet for pengene, har stor betydning for valget af bedemand. En begravelse kan være en kompleks begivenhed at arrangere, hvilket blot understreger vigtigheden af den helt rigtige bedemand.

Ved udelukkende at basere valget af bedemand på baggrund af prisen, kan man ende med et utilfredsstillende samarbejde, der desværre ikke kan gøres om.
Du skal derfor vide, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenfor Farsø, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde lige netop dine krav til begravelsen.

Service, kompetencer og pris er væsentlige aspekter af samarbejdet med bedemanden, hvorfor vi med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd indenfor netop disse kriterier, så opgaven bliver lettere for dig.

Det kan være en mere eller mindre uoverskueligt og tidskrævende at holde styr på en lang række bedemænd og vurdere hvilken man er bedst tjent med – derfor tilbyder Begravelsesguiden dig gratis rådgivning, så du ender med den bedemand, der passer bedst til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Farsø - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening