Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Løgstør

Prisen på en bedemand kan variere meget, hvilket du kan læse her på siden. Faktisk kan prisforskellen på to lokale bedemænd i Løgstør være helt op til 7000 kr. – hvor den ene tilbyder dig en pris på 13.000 kr., kan den anden sagtens kræve 20.000 kr. Derfor er det vigtigt at du er godt orienteret inden du kontakter en bedemand og her kan Begravelsesguiden være til din hjælp.

Derudover skal du være opmærksom på at en komplet begravelse også indebærer udgifter til eksempelvis blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Alle disse udgifter kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor du naturligvis skal have den bedst mulige service og kvalitet. Vi anbefaler dig at ringe til en uforpligtende snak med en af vore rådgivere, inden du kontakter en bedemand – helt gratis naturligvis.

Den bedste bedemand til dine behov

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov. Der skal tages højde for din økonomiske situation og dine konkrete ønsker, men at vælge bedemand er ikke noget mange pårørende har stor erfaring med. Ofte indsamles og sammenlignes priser på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag træffes en beslutning.

Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på at bedemænd udenfor Løgstør kan være både bedre og billigere for dig.

Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig en kompetent bedemand i Løgstør og omegn, således at du får det mest tilfredsstillende samarbejde som muligt og en ordentlig afsked med afdøde.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Løgstør - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening