Undgå at betale for meget hos bedemanden i Dronninglund

På Begravelsesguiden vil du se, at prisforskellen på to bedemænds ydelser kan være på helt op til 7.000 kr. Vi har før været vidne til, at denne prisforskel gjorde sig gældende hos to bedemænd, der lå blot et par gader fra hinanden. Derfor kan vi ikke opfordre dig nok til at tjekke med vores rådgivere, hvilken bedemand du bør vælge i Dronninglund. Vores rådgivere sidder klar, hvis du bare er det mindste i tvivl om, hvilken bedemand i Dronninglund der er den bedste løsning for dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Dronninglund er den bedste for mig?

Det er ikke nemt som pårørende at vide, hvilken bedemand der passer bedst til lige dit behov. Det kommer blandt andet an på din økonomiske situation og de specielle ønsker, som du måtte have.

Størsteparten af alle pårørende har ikke tidligere stået over for at skulle vælge en bedemand, og derfor vælges bedemanden ofte alene ud fra prisen uden skelnen til bedemandens ry. En konsekvens af dette er desværre, at du kan være uheldig at vælge en bedemand, som ikke lever op til dine forhåbninger. Når skaden er sket, kan du dog ikke stille meget op.

Mange tænker kun på at vælge en lokal bedemand, men faktisk kan der være flere fordele ved at vælge en udenbys-bedemand. Du vil i nogle tilfælde kunne finde en bedemand i anden by, som både passer bedre til dine behov, og samtidig er billigere på pris. Det er svært for de fleste pårørende at skulle træffe en endelig beslutning ud fra pris og kvalitet.

Vi tilbyder derfor at rådgive dig gratis. Vi har i samarbejde med mere end 5.000 pårørende landet over vurderet, hvordan bedemænd i Danmark klarer sig på venlighed, kompetencer og pris. Hvis du vil have en indsigt i, hvordan de forskellige bedemænd i Dronninglund klarer sig i vores anmeldelser, så sidder vores rådgivere klar til at modtage din opringning.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Dronninglund - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening