Undgå at betale for meget hos bedemanden i Roskilde

Priserne på bedemændene i Roskilde, og omegn, er vidt forskellige, og kan derfor variere meget fra den ene til den anden. Hos Begravelsesguiden tester vi landets bedemænd, og har derved fundet ud af, at omkostningerne til bedemanden i Roskilde kan svinge fra 12.000 kr. hos én bedemand til 19.000 kr. hos en anden.

Herudover skal man være klar over, at der tit kommer uforudsete udgifter, så begravelsen kan ende med at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Det er derfor rigtig vigtigt, at man kigger sig ordentligt om, når man skal finde en bedemand og ikke bare vælger den første og umiddelbart nemmeste.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand er det sikre valg for dig?

Det er umuligt for pårørende at vurdere, hvilken bedemand der er et sikkert valg. Det skyldes blandt andet at en begravelse er en kompleks proces, som er vanskeligt at overskue. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine personlige præferencer og hvad der er bedst til prisen.

Fordi pårørende ofte mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har et dårligt ry. Derfor opdager de fleste pårørende, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til forventningerne. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både er bedre og billigere. Dog sidder den pårørende mange gange tilbage med en tung opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal finde en bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder altid klar til at vejlede dig med at finde den bedemand, som passer bedst til netop din families situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Roskilde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening