Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kirke Hyllinge og omegn

Prisen på en bedemand og dennes ydelser kan oftes variere meget. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du undersøger sagen nærmere og her kan Begravelsesguiden være en hjælp for dig.

Vi gør dig opmærksom på at du skal være klar over at en komplet begravelse også indebærer udgifter så som indkøb af blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce – alle disse udgifter kan løbe op i priser mellem 30.000 og 50.000 kr., hvorfor du naturligvis skal have den bedst mulige afsked med afdøde. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en uforpligtende og gratis snak med en af vores rådgiver, inden du kontakter en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Kirke Hyllinge og omegn på 78 72 16 00.

Den bedste bedemand til dine behov

Planlægningen af en begravelse kan ofte føles uoverskuelig og tung og det kan være svært at vurdere hvilken bedemand, der bedst kan opfylde ens behov og ønsker. Der skal tages højde for den økonomiske situation, de konkrete ønsker og prisen, hvilket mange pårørende ikke har meget erfaring med.

Til tider indsamles og sammenlignes priserne på diverse lokale bedemænd og på dette grundlag træffes en beslutning. Dette kan dog føre til et samarbejde og en begravelse, der ikke lever op til forventningerne for de efterladte – dette opdages desværre oftest først, når skaden er sket.

Derfor er det vigtigt at være opmærksom på, at bedemænd udenbys kan være både bedre og billigere. Uanset hvor bedemanden kommer fra, kan det føles som en stor og uoverkommelig opgave for de pårørende at skulle vurdere pris og kvalitet – derfor rådgiver vi gratis, når denne beslutning skal træffes.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Kirke Hyllinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening