Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Skibby

Der findes mange forskellige bedemænd med vidt forskellige prisniveauer – du skal dog være ganske opmærksom, da vores erfaringer viser at der kan være en prisforskel på helt op til 7000 kr. På samme gade kan den ene bedemand i Skibby forlange 20.000 kr., mens bedemanden længere nede ad gaden kun kræver 13.000 kr.

Du skal samtidig være opmærksom på at du typisk vil blive opkrævet for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce, hvilket snildt kan gøre at en komplet begravelse ender med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Med så stort et beløb og så vigtig en begivenhed, anbefaler vi dig at kontakte en af vores rådgivere til gratis rådgivning.

Din bedemand i Skibby

For pårørende er det ofte svært at vurdere og vælge den rigtige bedemand. Vurderingen vil altid

afhænge af den enkeltes behov, hvorfor den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis er den rigtige for dig. De efterladtes økonomiske situation, særlige ønsker eller et godt førstehåndsindtryk af bedemanden, påvirker naturligvis hvilken bedemand det endelige valg falder på.

De fleste pårørende har ikke megen erfaring med at vælge bedemænd og derfor vælger de alene på baggrund af prisen. Desværre er ikke alle bedemænd lige kompetente, hvilket man desværre risikerer at opdage for sent - dette kan resultere i en dårlig oplevelse, der ikke kan gøres om.

Det kan være en god idé at lede efter bedemænd udenfor Skibby, da disse kan være både billigere og bedre for dig. I en svær situation, kan valget af bedemand imidlertid virke uoverkommeligt og unødigt tidskrævende, hvorfor Begravelsesguiden tilbyder dig gratis rådgivning, så du med vores hjælp kan finde den rette bedemand.

Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet bedemænd i hele Danmark på pris, service og kompetencer, så vi kan guide dig bedst muligt. Vores rådgivere sidder klar i telefonen til at hjælpe dig med at finde den rigtige bedemand for dig.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Skibby - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening