Undgå at betale for meget hos bedemanden i Jyllinge

Prisen på en bedemand kan svinge meget – det vil du hurtigt bemærke, når du navigerer rundt på denne side. En begravelse, som koster 20.000 kr. hos én bedemand i Jyllinge, kan koste under 13.000 kr. i en by i nærheden. Derfor er det en god idé at undersøge markedet, før du vælger bedemand.

I forbindelse med en begravelse vil der være udgifter til mange andre ting end bedemanden - fx kan du oveni komme til at betale for blomster og gravplads. Den samlede pris for en begravelse kan derfor nemt komme op i omegnen af 30.000 til 50.000 kr. Vi råder dig derfor til at kontakte os per telefon til en gratis snak, før du henvender dig til en bedemand. Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, bårebuketter samt samler, hvis du ønsker dette.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder du en dygtig bedemand i Jyllinge og omegn?

At vurdere hvilken bedemand, der er bedst, kan være en vanskelig opgave for de pårørende. En begravelse er en kompleks størrelse, hvor man skal tage stilling til en lang række forhold. Valget af bedemand kan fx afhænge af økonomi og af særlige ønsker fra pårørendes eller afdødes side.

De fleste pårørende har imidlertid lille erfaring med at vælge bedemand. Der er mange bedemænd i Jyllinge og omegn, og ofte træffes valget derfor udelukkende på baggrund af pris, hvilket ikke altid er hensigtsmæssigt. Nogen bedemænd er bedre end andre, og hvis du er uheldig, risikerer du at hyre en dårlig bedemand. Det opdages ofte alt for sent i forløbet, hvilket kan være en ubehagelig oplevelse.

De færreste ved, at det ofte kan være en god idé at anvende en bedemand fra en naboby, da disse ofte kan være dygtigere og billigere. Som pårørende vil man dog stå med den vanskelige opgave at skulle sammenligne bedemænd på pris og kvalitet.

Vi rådgiver dig derfor gratis, når du skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets dygtige bedemænd på kvalitet, pris og venlighed. Vores rådgivere er klar til at hjælpe dig, ganske gratis og uforpligtende. Vi håber, vi kan hjælpe dig til at finde den bedemand, der bedst opfylder dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Jyllinge - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening