Undgå at betale for meget hos bedemanden i Ejby

På vores side vil du opdage, at der kan være en prisforskel mellem to bedemænd på op imod 7.000 kr. Dette scenarie kan sagtens gøre sig gældende, selvom de to bedemænd ligger blot få hundrede meter fra hinanden. Det er på baggrund af dette, at vi anbefaler, at du undersøger ganske nøje, hvilke bedemænd der står til din rådighed i Ejby. Er du blot det mindste i tvivl, så grib telefonen og ring til en af vores rådgivere, der mere end gerne vil svare på dine spørgsmål.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge?

Det er svært at vide, hvilken bedemand man som pårørende skal vælge. Inden du undersøger markedet, bør du blandt andet overveje, hvad din økonomiske situation tillader, og hvilke specifikke ønsker du har.

Eftersom det er en ny situation for mange pårørende at skulle finde en bedemand, glemmer mange at medtænke bedemandens omdømme. Nogle oplever derfor, at den valgte bedemand ikke lever op til de forventninger, de havde. Desværre kan man ikke stille meget op, når skaden først er sket.

Vi opfordrer dig til at overveje, om en udenbys-bedemand kan komme på tale. Grunden til dette er, at det for nogle kan være den absolut bedste løsning. Ikke blot vil du muligvis kunne finde en billigere bedemand i en nærliggende by, du vil endda også muligvis kunne finde en bedemand, der kan opfylde dine krav mere tilfredsstillende. Den komplicerede situation kan være svær at overskue for de pårørende, som står over for at skulle vælge en bedemand udelukkende på baggrund af prisen.

Begravelsesguiden vil derfor gerne være med til at lette dit valg. I samvirke med mere end 5.000 pårørende har vi anmeldt bedemænd landet over inden for kriterierne venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere kan derfor guide dig frem til den rigtige løsning, når du skal beslutte dig for en bedemand i Ejby.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Ejby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening