Undgå at betale for meget hos bedemanden i Fløng

Det har vist sig at priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. Det vil sige at en begravelse et sted kan koste 13.000 kr., hvor den et andet sted kan kost op mod 20.000 kr. Det kan derfor hurtigt betale sig at vælge den rigtige bedemand i dit område.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal tænke over. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Derfor kan en fuld begravelse nemt koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Vi råder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Fløng og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand bør du vælge i Fløng?

Det er ikke altid nemt at vurdere hvilken bedemand der passer bedst til ens ønsker når man ikke har erfaring med begravelser. En begravelse kan være et svært arrangement at holde styr på uden erfaring. Dine økonomiske overvejelser kan have stor betydning for dit endelige valg af bedemand til arrangementet.

Eftersom pårørende ikke har erfaring med at arrangere begravelser kan det ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud da disse kan være svære selv at sammenligne og vurdere. Derfor anbefaler vi at kontakte Begravelsesguiden når man skal vælge bedemand i Fløng og omegn. Dette anbefaler vi så man undgår at man ellers først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne.

Vi ser at det desværre er mest normalt at vælge den lokale bedemand, som ligger placeret tættest på selvom den bedemand hverken behøver besidde den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi sidder derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Fløng og omegn.

 

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende