Undgå at betale for meget hos bedemanden i Amager

Det har vist sig, at prisen på begravelsesforretninger på Amager og deres ydelser kan variere med op til 7.000 kr. En begravelse der koster 13.000 kr. hos en bedemand i dit område, koster nemlig hurtigt 20.000 kr. hos en anden bedemand. Det er derfor vigtigt, at du sætter dig ind i, hvilke bedemænd, der er på Amager før du vælger endelig bedemand.

Ud over udgifterne til bedemanden, skal du være opmærksom på, at der ofte også kommer en række ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Den samlede udgift kan hurtigt løbe op mellem 30.000 kr. til 50.000 kr for en komplet begravelse på Amager. Vi råder dig derfor til at ringe og tage en gratis uforpligtende snak om dine ønsker med en rådgiver før du ringer til en bedemand på Amager.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør du vælge på Amager?

Det er ikke altid nemt at vurdere, hvilken bedemand der er bedst, når pårørende netop har været udsat for et tab i familien. Det gør, at en begravelse hurtigt kan blive en svær størrelse at komme ordentligt i gang med. Valget af bedemand, når du bor på Amager afhænger derfor bl.a. af din økonomiske situation, dine præferencer og hvad der er plads til i budgettet.

Mange pårørende mangler erfaring med at vælge bedemand, og de indhenter derfor ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden egentligt har et blakket ry. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden slet ikke lever op til forventningerne. Dette er rigtig ærgerligt, når det ikke er muligt at lave en begravelse om.

Hvad kun de færreste tænker over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en bedemand, der ikke ligger tæt på din bopæl - dette skyldes, at de muligvis kan levere en bedre kvalitet og samtidig er billigere. Dog vil den pårørende altid sidde tilbage med den svære opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til din nuværende situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Amager - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening