Find den rette bedemand på Amager

Amager er konstant voksende i befolkningstal og udbuddet af bedemændene er tilsvarende stort og tilsvarende voksende, hvilket kan gøre opgaven med at vælge en bedemand nærmest uoverskuelig.

Begravelsesguidens pristests har vist, at prisen for en bedemand på Amager kan variere med helt op til 7.000 kr. fra én bedemand til en anden - det vel og mærke for præcis de samme ydelser. Derfor skal du være uhyre grundig, når du undersøger markedet inden du vælger en bedemand, hvis du vil undgå at falde i en prisfælde.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vælg en bedemand på Amager, der passer til dine behov

Før du tager kontakt til en bedemand på Amager, er det vigtigt at have klargjort, hvilke ønsker og behov, du og de andre pårørende har - i denne forbindelse er det også vigtigt, at du eventuelt undersøger, om afdøde selv havde nogle ønsker til begravelsen, der skal imødekommes. Mange bedemand promoverer sig med ‘pakkepriser’, hvor du kan se, hvad en “komplet” begravelse eller bisættelse vil koste hos den pågældende bedemand. Det er dog langt fra alle disse pakker, der opfylder de behov, der måtte være i et sådant forløb. Nogle pakker indeholder endda “for mange” ydelser, hvilket i værste fald kan komme til at betyde, at I som pårørende kommer til at bestille og betale for nogle ydelser som I ikke har brug for. Desuden er det vigtigt at være opmærksom på, at nogle bedemænd kun inkluderer én enkelt rustvognskørsel i deres pakkepris, selvom langt de fleste har behov for 2-3 kørsler. Denne ekstra udgift kan hurtigt få prisen til at skyde i vejret.

Udover pris-aspektet er det også vigtigt at have for øje, om den bedemand, man kigger på eller har kontakt til, har et højt service- og kvalitetsniveau samt, om de rent faktisk kan opfylde alle de særlige ønsker og behov som de pårørende eller den afdøde måtte have.

På Begravelsesguiden tester vi løbende landets bedemænd på parametre som pris, venlighed, kompetencer og serviceniveau, så vi altid har et overblik over, hvilke bedemænd, der er anbefalingsværdige og hvilke bedemænd andre pårørende har været trygge og glade ved at benytte. Ved at vælge en bedemand på Amager som vi har testet og godkendt, kan du altså være sikker på, at du får et godt og trygt forløb med bedemanden fra første samtale og helt til forløbet er afsluttet.

Hvor skal bedemandsforretningen ligge?

Rigtig mange pårørende fristes nemt til at vælge den “lokale” bedemand eller den bedemand, der ligger tættest på. Hvis man aldrig før har skulle planlægge en begravelse eller en bisættelse, kan det godt virke uoverskueligt at skulle kontrollere og sammenligne både pris, ydelser og kvalitet og derfor falder valget ofte på den nærmeste bedemand. Du skal dog være opmærksom på, at langt de fleste bedemænd på Amager faktisk dækker hele øen på tværs af bygrænser og postnumre - du kan altså sagtens vælge en bedemand fra Tårnby/Kastrup selvom du bor/den afdøde boede i Dragør eller omvendt. I mange tilfælde, kan det faktisk godt betale sig at udvide sin horisont og eventuelt ende med at benytte en bedemand, der ligger i en naboby - dette kan have stor betydning for udfaldet i både prisen og kvaliteten af de ydelser, man modtager.

Ring og få anbefalet en bedemand på Amager

Begravelsesguiden har i samarbejde med mere end 5.000 pårørende testet de danske bedemænd og vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig, der står og skal vælge en bedemand nu eller inden for nærmeste fremtid.

Du kan ringe til os alle ugens dage og få gratis og uforpligtende rådgivning, så kan vi hjælpe dig med at finde den bedemand, der passer bedst til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Amager - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening