Få hjælp til at finde den bedste bedemand på Frederiksberg

Når du skal beslutte dig for, hvilken bedemand på Frederiksberg, du skal benytte, er det vigtigt, at du er godt forberedt på, hvad det er for et valg du står overfor. Det kan have store konsekvenser for dig og andre pårørende, hvis du ender med at træffe et uhensigtsmæssigt valg og bliver ‘fanget’ i et forløb med en bedemand, der enten har uforholdsmæssigt høje priser eller ikke kan leve op til dine ønsker og forventninger.

Prisen for en bedemands ydelser til en bisættelse eller begravelse på Frederiksberg kan i følge vores pristests varierer med helt op til 7.000 kr. fra én bedemand til en anden. Derfor skal du være på vagt og sørge for at undersøge markedet, så du sikrer dig, at du finder den bedste bedemand med den bedste pris. 

Begravelsesguiden kan hjælpe dig med gratis og uforpligtende rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken bedemand på Frederiksberg, du bør vælge.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand på Frederiksberg er den rette for dig?

Når du skal finde ud af, hvilken bedemand, der vil være mest hensigtsmæssig i netop din situation, er der nogle ting, du bør have for øje. Du bør først og fremmest tage udgangspunkt i, hvad din økonomi tillader og herefter have øje for de eventuelle specifikke ønsker som du eller andre pårørende har til bisættelsen eller begravelsen.

En af de helt store udfordringer er, at mange pårørende har meget begrænset erfaring, hvad angår at arrangere et begravelsesforløb - derfor kommer en del pårørende til at vælge ‘den første, den bedste’ for derefter at være låst i et forløb med en bedemand, der har et blakket ry. Dette vil kunne resultere i, at den valgte bedemand ikke opfylder jeres behov fyldestgørende. Når dette går op for dig, er det ofte for sent at gøre noget ved det.

Du bør desuden overveje ikke udelukkende at søge efter bedemænd på Frederiksberg. Hvis du udvider søgningen til nogle af de nærliggende københavnske bydele, kan du muligvis finde en bedemand, der både er billigere og derudover passer bedre til netop dine behov.

For rigtig mange kan dette marked virke både uoverskueligt og uigennemskueligt. Derfor tilbyder vi på Begravelsesguiden gratis vejledning, når du har brug for at finde en bedemand. Vi har i samarbejde med mere end 5.000 pårørende afvejet bedemænd over hele landet inden for kriterierne venlighed, kompetencer, service og selvfølgelig pris. Vi er derfor rigtig godt rustet til at vejlede dig om bedemændene på Frederiksberg.

Skal begravelsen foregå i kirken eller uden om kirken?

Når du skal igang med planlægningen af selve bisættelses-/begravelsesceremonien, skal du først om fremmest have klargjort, hvorvidt den afdøde var medlem af den danske folkekirke eller ej. Hvis man ikke er medlem af folkekirken, kan man nemlig ikke få en kirkelig begravelse - man kan dog stadig uden problemer få et gravsted på en kirkegård på Frederiksberg.

Hvis ceremonien skal holdes uden præst og kirke, er der mange andre smukke måder, hvorpå man kan tage den sidste afsked med afdøde. Man kan i langt de fleste kapeller få lov til at holde en ceremoni uanset, om man ønsker kirkelig indblanding eller ej og uanset, om man er medlem af folkekirken - dette kunne for eksempel være en af Søndermark Kapels sale. Man kan også vælge at holde en ceremoni i eget eller den afdødes hjem. Hvis der er tale om en bisættelse, kan man også vælge at vente med at holde en højtidelighed indtil urnen skal nedsættes på en kirkegård eller asken skal spredes over havet - kun fantasien sætter grænser. Hvis ikke man har en præst som ceremonileder, kan man eventuelt selv stå for at holde tale m.v. til ceremonien. Man kan også altid bede sin bedemand at holde en tale eller alternativt hjælpe med at finde en helt tredje part, der kan gøre det.

Hvis man ønsker en traditionel, kirkelig ceremoni, skal denne som udgangspunkt holdes i en kirke, der ligger i det sogn som afdøde tilhørte - hvis du ikke ved, hvilket sogn den afdøde hørte til, kan du slå det op på www.sogn.dk

Ring til Begravelsesguiden

Hvis du har behov for eller lyst til yderligere rådgivning til valg af bedemand og vil høre, hvem vi kan anbefale på Frederiksberg, så kan du altid ringe til os på telefon. Vi sidder klar til at hjælpe alle ugens dage - også i weekenden.

Vores konsulenter tester bedemændene løbende, således at vi altid har et overblik over, hvilke bedemænd, der er anbefalelsesværdige.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Frederiksberg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening