Undgå at blive snydt af bedemanden på Frederiksberg

Prisen på Frederiksbergs bedemandsforretninger sviger utroligt meget. Faktisk koster ydelserne hos enkelte bedemænd 7.000 kr. mere end  hvad andre bedemænd kan tilbyde samme ydelser for.

Af denne årsag anbefaler vi, at du ikke tager en forhastet beslutning om, hvilken bedemand du vil benytte, men derimod undersøger, hvilke muligheder du har på Frederiksberg. Er du det mindste i tvivl, kan du altid ringe til os, så vi sammen kan finde ud af, hvilken bedemand der er mest hensigtsmæssig for dig. 

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand vil være den rette for dig?

Når du skal finde ud af, hvilken bedemand der vil være mest hensigtsmæssig i din konkrete situation, er der nogle ting, du bør have for øje. Du bør tage udgangspunkt i, hvad din økonomi tillader, og de eventuelle specifikke ønsker du har til bisættelsen eller begravelsen.

Et kendt faldgrube er, at pårørende, grundet deres manglende erfaring med at finde bedemænd, kommer til at tage til takke med en bedemand med et blakket ry. Dette vil kunne resultere i, at din valgte bedemand ikke opfylder dine behov fyldestgørende. Når det går op for dig, er det ofte for sent at gøre noget ved.

En anden ting er, at du bør overveje ikke kun at søge efter en bedemand på Frederiksberg. I de nærliggende områder vil du således muligvis kunne finde en bedemand, der både er billigere og ydermere passer bedre til dit behov. Det kan umiddelbart virke som et ugennemskueligt marked, men det har vi råd for.

Begravelsesguiden tilbyder nemlig gratis vejledning, når du har brug for det. Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende afvejet bedemænd over hele landet inden for kriterierne venlighed, kompetencer og pris. Derfor er vi godt rustet til at vejlede dig om de forskellige bedemænd på Frederiksberg. Ring meget gerne til en af vores rådgivere, og få en snak med os, før du vælger en bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Frederiksberg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening