Undgå at betale for meget hos bedemanden i Valby

På Begravelsesguiden.dk kan du få et overblik over omkostningerne for en begravelse i Valby, og du vil se at priserne godt kan variere med op til 7.000 kr.. Derfor kan en bedemand i Valby godt koste 13.000 kr. mens en anden koster 20.000 kr. Derfor rådgiver vi dig her på Begravelsesguiden.dk i dine valgmuligheder.

Derudover gør vi dig også opmærksom på de ekstra udgifter der er i forbindelse med en begravelse fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Begravelsen kan derfor blive en dyr affære, som kan koste op mod 30.000 kr. til  50.000 kr. Tag derfor en samtale med os, inden du vælger en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Bedemanden i Valby der opfylder dine krav

Dine behov til en begravelse kan ofte være meget individuelle, og afhænger blandt andet hvilken situation dig og din familie står i og hvad der bedst kan betale sig for jer. Et problem som mange pårørende også står i er, at de ikke ved hvilken bedemand der er bedst.

Her kan Begravelsesguiden.dk guide jer i jeres valg, så i ikke ende med en bedemand der har et blakket ry eller som ikke lever op til forventningerne. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet Danmarks bedemænd på venlighed, kompetencer og pris.

Yderligere kan vi komme med gode råd, som fx at anvende en udenbys-bedemand der ofte er bedre og billigere end den lokale bedemand i Valby. Vi sidder derfor klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine krav og behov til den forestående begravelse.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Valby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening