Undgå at betale for meget hos bedemanden i Hillerød

Prisen for en bedemand i Hillerød kan variere med helt op til 7.000 kr. Derfor er det værd at undersøge om du kan få den samme ydelse til en lavere pris. Den samme service kan komme til at koste dig 13.000 kr. hos den ene bedemand, hvor du ville betale 20.000 kr. længere nede ad vejen.

Udover udgifterne til bedemanden er der ofte en række ekstra udgifter såsom blomster, gravsten, gravplads og dødsannonce. Yderligere skal det vælges kiste eller urne efter afdødes eller pårørendes ønske. Sammenlagt kan det komme til at koste helt op mod 50.000 kr. for en komplet begravelse. Det kan altså hurtigt svare sig at bruge tid på at sammenligne priser. Derfor sidder vi klar til at hjælpe med at finde den bedste og billigste løsning for dig. Du kan altid ringe og tage en helt uforpligtende snak med en af vores rådgivere.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger jeg en bedemand?

Fordi de fleste pårørende som regel har ingen eller begrænset erfaring med bedemænd, er det ofte prisen, der bliver valgt efter. Derfor oplever mange først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Det er altså en god idé at undersøge om din bedemand har et blakket ry, før du betaler for en dårlig service.

Mange er heller ikke klar over, at det kan være en stor fordel at benytte sig af en udenbys bedemands tjenester i stedet for at bruge en bedemand i Hillerød. At sammensætte en begravelse er altså en kompleks størrelse, hvor kvalitet, økonomi og unikke ønsker alle skal spille ind. Det kan derfor være en helt uoverskuelig opgave som pårørende at finde den helt rigtige bedemand til ens behov. Derfor har vi vurderet bedemænd i hele landet og sammenlignet venlighed, kompetencer og pris. Så kan vi gøre opgaven nemmere for dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Hillerød - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening