Undgå at betale for meget hos bedemanden i København

Hvis du kigger nærmere på Begravelsesguidens hjemmeside, vil du kunne se, at prisen på en bedemand kan være vidt forskellig. Et sted koster det 19.000 kr, og et andet sted tager de 12.000 kr. for en begravelse. Men hvad betaler man for?

Der kan nemlig også komme en lang række uforudsete udgifter oven i bedemandens pris, så din pårørendes begravelse nemt kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Derfor er det meget vigtigt, at du kigger alle muligheder igennem, når du skal vælge en bedemand i København.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilke bedemænd giver dig en god service?

Det kan være svært for de efterladte at vurdere hvilke bedemænd der er bedst for dem. Det skyldes at begravelsen ofte opleves som mentalt uoverskuelig. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine unikke ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Fordi de fleste pårørende ikke har erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har en broget baggrund. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til det man har aftalt. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange gode ting ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere. Alligevel vil den pårørende altid sidde tilbage med den uoverkommelige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig og din familie gratis, når I skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til jeres situation.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende