Vælg den rette bedemand i København

Det kan være svært at danne sig et ordentligt overblik over bedemændene i København. Der er mange at vælge imellem - og hvordan kan man så som pårørende så være sikker på, at man vælger rigtigt?

Der kan nemlig også komme en lang række uforudsete udgifter oven i bedemandens pris, så din pårørendes begravelse nemt kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Derfor er det meget vigtigt, at du kigger alle muligheder igennem, når du skal vælge en bedemand i København.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Undgå at betale for meget hos bedemanden i København

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilken bedemand, der er bedst for dem. Dette skyldes, at begravelsen ofte kan virke uoverskuelig. Det er muligvis første gang, at man som pårørende skal planlægge en begravelse, eller måske har man før haft en dårlig oplevelse med en bedemand eller hørt forskellige skrækhistorier fra venner og bekendte.

Uanset hvad, kan det være en rigtig god idé at benytte sig af Begravelsesguidens gratis rådgivning. På denne måde ved du, at du er godt rustet, når du skal vælge en bedemand, så du kan føle dig tryg og sikker på, at din beslutning vedrørende bedemanden er taget på et oplyst grundlag.

Mange efterladte i sorg kan komme til at vælge “den første og den bedste”, når de kigger på bedemændenes hjemmeside. Mange bedemænd reklamerer med lave priser, begravelses-/bisættelsespakker eller lignende - det kan være virkelig svært at gennemskue, hvilke bedemænd, der er til at stole på og hvordan man i det hele taget sammenligner bedemændenes priser og service. Særligt i en by som København, hvor udvalget af bedemænd er enormt stort, skal man være opmærksom.

Vi hos Begravelsesguiden kan rådgive dig og din familie i valg af bedemand. Vi sammenligner løbende de københavnske bedemænd på både pris og kvalitet - gennem en samtale med en af vores rådgivere, kan du som pårørende tage et fornuftigt og oplyst valg, når du skal vælge en bedemand.

Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedemand, som passer bedst til jeres situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand København - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening