Sådan finder du den bedste bedemand i Odense for dig

Hvis du kigger rundt på Begravelsesguidens hjemmeside, vil du se, at priserne på bedemænd er meget varierende. Mens én bedemand i Odense kan tage 12.000 kr. for en begravelse, kan det hos en anden koste 19.000 kr.

Samtidig kan der også komme mange uforudsete udgifter oveni. Det kan betyde at den begravelse, du står med, nemt kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr.  Det er derfor meget vigtigt, at du har et vågent øje, når du skal vælge en bedemand i Odense.

En anden ting, du skal holde øje med, er, at kvaliteten på de forskellige bedemænd også varierer. Når du som pårørende skal sige farvel til en du har kær, er det vigtigt at du vælger en bedemand som du kan stole på, som udfører sit arbejde ordentligt, og som kan være med til at give jeres kære et respektfuldt og mindeværdigt farvel.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Odense skal man vælge?

Det kan være svært at vurdere, hvor god en service bedemanden giver. En begravelse er en meget kompleks størrelse, og for nogle kan det være rart med en bedemand som er meget forstående og foreslår mange forskellige ydelser, mens andre blot ønsker bedemandens hjælp til få praktiske opgaver. Sagt med andre ord, så kan én bedemand være god for nogle, men knap så god for andre, og det kan blive dyrt, hvis man ikke ved, hvilke ydelser man man skal sige ja og nej til. Det er derfor vigtigt, at du gør dig klart, hvad i har brug for, og ikke blot vælger den første og den bedste bedemand. Vi sidder klar, til at hjælpe dig med at finde frem til, hvilke ydelser netop i har brug for.

Mange pårørende mangler erfaring med at vælge bedemand. Mange bedemænd i Odense oplyser ikke deres priser på deres hjemmesider og tilbyder uoverskuelige pakkeløsninger, hvor kun halvdelen af de ydelser man har brug for, er regnet med i prisen. Mange vælger derfor en bedemand - uden at vide noget om, om bedemanden giver en fair pris, eller har en plettet historie. Derfor bliver de fleste pårørende først sent i forløbet klar over, at bedemanden ikke lever op til den aftale som er indgået, og at regningen er blevet væsentlig dyrere end man først troede.

Ved begravelsesguiden går vi ikke kun op i pris, men i høj grad også kvalitet. Det er meget vigtigt for os, at vi kan garantere, at alt i denne proces forløber som det skal, så der er tid til de ting der er vigtige; nemlig at sige farvel. Vi tester derfor også løbende vores bedemænd på empati, venlighed, omhyggelighed og faglige kompetencer.

Kun de færreste er klar over, at der ofte er flere fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er bedre og billigere. Alligevel vil den pårørende altid sidde tilbage med den uoverskuelige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet. Derfor vejleder vi dig og din familie gratis, når I skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 familier, har vi bedømt landets bedemænd. Vores rådgivere sidder klar til en samtale om bedemandens praktiske opgaver og guide dig til den rigtige bedemand – én som passer netop til jeres situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Odense - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening