Sådan finder du den bedste bedemand i Odense for dig

Hvis du går og er usikker på hvilken bedemand du skal tage kontakt til, er du ikke alene. Bedemændes priser variere nemlig med flere tusinde kroner, hvilket betyder at mange personer hver dag, træffer en beslutning som er dyrere end den burde være.

Ud over udgifterne til bedemanden, kommer der en række tillægsomkostninger oveni, som de færresten rent faktisk forstiller sig kommer oven i udgifterne til selve bedemanden. Disse omkostninger er ting som dødsannonce, gravsten, gravsted og blomster.

Når alt er talt op, kommer begravelsen nemt til at løbe op i mellem 30.000 kr. og 50.000 kr.  Det er derfor meget vigtigt, at du har et vågent øje, når du skal vælge en bedemand i Odense og omegn.

En anden ting, du skal holde øje med, er, at kvaliteten på de forskellige bedemænd også varierer. Når du som pårørende skal sige farvel til en du har kær, er det vigtigt at du vælger en bedemand som du kan stole på, som udfører sit arbejde ordentligt, og som kan være med til at give jeres kære et respektfuldt og mindeværdigt farvel.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Odense og omegn på 78 72 16 00.

Hvilken bedemand i Odense eller omegn skal man vælge?

Det kan være svært at vurdere, hvor god en service bedemanden giver. En begravelse er en meget kompleks størrelse, og for nogle kan det være rart med en bedemand som er meget forstående og foreslår mange forskellige ydelser, mens andre blot ønsker bedemandens hjælp til få praktiske opgaver. Sagt med andre ord, så kan én bedemand være god for nogle, men knap så god for andre, og det kan blive dyrt, hvis man ikke ved, hvilke ydelser man man skal sige ja og nej til. Det er derfor vigtigt, at du gør dig klart, hvad i har brug for, og ikke blot vælger den første og den bedste bedemand. Vi sidder klar, til at hjælpe dig med at finde frem til, hvilke ydelser netop i har brug for.

Mange pårørende mangler erfaring med at vælge bedemand. Mange bedemænd i Odense og omegn oplyser ikke deres priser på deres hjemmesider og tilbyder uoverskuelige pakkeløsninger, hvor kun halvdelen af de ydelser man har brug for, er regnet med i prisen. Mange vælger derfor en bedemand - uden at vide noget om, om bedemanden giver en fair pris. Derfor bliver de fleste pårørende først sent i forløbet klar over, at bedemanden ikke lever op til den aftale som er indgået, og at regningen er blevet væsentlig dyrere end man først troede.

Ved begravelsesguiden går vi ikke kun op i pris, men i høj grad også kvalitet. Det er meget vigtigt for os, at vi kan garantere, at alt i denne proces forløber som det skal, så der er tid til de ting der er vigtige; nemlig at sige farvel. Vi tester derfor også løbende vores bedemænd på empati, venlighed, omhyggelighed og faglige kompetencer.

Kun de færreste er klar over, at der kan være flere fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er bedre og billigere. Alligevel vil den pårørende altid sidde tilbage med den uoverskuelige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet. Derfor vejleder vi dig og din familie gratis, når I skal vælge bedemand. Vores rådgivere sidder klar til en samtale om bedemandens praktiske opgaver og guide dig til den rigtige bedemand – én som passer netop til jeres situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 27.846 kr. udbetalt. Ring og hør hvilkephp tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Odense - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening