Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Odense

Hvis du kigger rundt på Begravelsesguidens hjemmeside, vil du blive klar over, at én bedemand kan tage 12.000 kr. for en begravelse og at det hos en anden kan koste 19.000 kr. Priserne på markedet er altså være vidt forskellige.

En anden ting, du skal holde øje med, er, at der hos bedemanden tit kommer uforudsete udgifter oveni. Det kan betyde at den begravelse, du står med, nemt kommer til at koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Der kan eksempelvis være store forskelle på priserne på kister og urner.
Derfor er det meget vigtigt, at man kigger sine muligheder grundigt igennem, inden man vælger en bedemand i Odense.

Hvilken bedemand skal man vælge?

Det kan være svært for de efterladte at vurdere, hvilke bedemænd der giver ordentlig service. Det skyldes blandt andet at begravelsen er en kompleks størrelse. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomi, dine personlige ønsker og hvad der er bedst til prisen.

Fordi de fleste pårørende mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og beslutter på den baggrund - uden at vide om bedemanden har en plettet historie. Derfor bliver de fleste pårørende, først sent i forløbet, klar over at bedemanden ikke lever op til den aftale, som er indgået. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Kun de færreste er klar over, at der ofte er flere fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er bedre og billigere. Alligevel vil den pårørende altid sidde tilbage med den uoverskuelige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor vejleder vi dig og din familie gratis, når I skal vælge bedemand. Sammen med mere end 5.000 familier, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere sidder klar til en samtale om bedemandens praktiske opgaver og guide dig til den rigtige bedemand – én som passer netop til jeres situation.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Odense - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening