Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tommerup

Prisen for en begravelse kan være meget varierende, alt efter hvilken bedemand du vælger at anvende. På begravelsesguiden.dk vil du opleve, at prisen for en bedemand og hans ydelser kan variere med op til 7.000 kr.. Derfor er det vigtigt at du orientere dig ordentligt, inden du vælger en bedemand i Tommerup.

Vi giver dig her et overblik over dine muligheder, og gør dig opmærksom på de ekstra udgifter der er i forbindelse med en begravelse så som udgifter til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Samlet kan en begravelse derfor koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr., og derfor er det vigtigt at du vælger den bedemand der er korrekt i forhold til dit behov. Vi råder dig derfor til at ringe gratis til os, før du væger en  bedemand nær Tommerup.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand bør jeg vælge i Tommerup?

Dit valg af bedemand afhænger af flere aspekter så som din økonomiske situation og din families behov og ønsker. Derfor hjælper vi her på Begravelsesgiuden.dk dig i dit valg, da det som pårørende godt kan være svært at vide hvilken bedemand der bedst nær Tommerup.

Ofte mangler pårørende erfaring i at vælge bedemænd, og dette resultere i nogle tilfælde at man ender op med en bedemand, der ikke lever op til forventningerne. Men der er skaden sket, og det er for sent til at gøre noget ved det. Sammen med 5.000 pårørende har vi vurderet danske bedemænd, så du ikke ender ud i samme situation.

Derudover hjælper vi dig med at finde den bedste pris efter dit behov. Vidste du eksempelvis, at det ofte kan betale sig at anvende en udenbys-bedemand, da de tit er både billigere og bedre end de lokale.

Tag derfor en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter, og lad os hjælpe dig med den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd. Vores rådgiver sidder klar, til at hjælpe dig når du skal vælge en bedemand omkring Tommerup.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tommerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening