Undgå at betale for meget hos bedemanden i Årslev

Prisen for en bedemands ydelser kan variere med helt op til 7.000 kr. endda i samme by. Det er derfor en god idé at sammenligne priser før du vælger en bedemand i Årslev. Du bør du desuden være opmærksom på, at det ofte godt kan svare sig at bruge en udenbys bedemand, som kan være en bedre og billigere løsning.

Du bør desuden være opmærksom på ekstra udgifter såsom blomster, gravsten, gravsted og dødsannoncer. En komplet begravelse kan altså koste i omegnen af 50.000 kr., hvis du hyrer en af de dyrere bedemænd. Det kan derfor hurtigt svare sig, at undersøge prisforskellen på bedemændenes ydelser. Er du i tvivl om priserne for dine lokale bedemænd kan du ringe og tage en uforpligtende snak med os.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan vælger jeg en kompetent bedemand i Årslev?

Den bedste bedemand afhænger af dine specifikke ønsker og din økonomiske situation. Det er ikke kun prisen, du bør tage hensyn til, men også kompetencerne for din bedemand i Årslev. Vælger du den forkerte bedemand, kan du komme til at betale for en begravelse, der ikke lever op til dine ønsker. Derfor er det værd at undersøge om din bedemand har et blakket ry.

Da de fleste pårørende har ingen eller meget lidt erfaring med bedemænd, kan det være en noget nær umulig opgave at finde frem til den rigtige bedemand på egen hånd. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bedemand til lige netop din situation. Ring og tag en snak med en af vores rådgivere og så vil vi hjælpe dig med at finde den bedste bedemand til din situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Årslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening