Undgå at betale for meget hos bedemanden i Kerteminde og omegn

Priserne på bedemænd og deres ydelser kan variere med mange tusinde kroner og det er samtidig ikke særlig gennemskueligt for køberen at få et overblik over hvad prisen indeholder. Selv i Kerteminde eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om hvad det koster at gå til bedemanden.

Ved en begravelse er der en række udgifter til bedemanden, som man skal have tænkt over. Dette kan være gravsten, gravplads, dødsannoncer og blomster. Mange tænker ikke over at en fuld begravelse godt kan koste mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Begravelsesguiden vejleder derfor alle til at tage en uforpligtende snak med en rådgiver hos os før man tager kontakt til sin lokale bedemand i Kerteminde og omegn.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Kerteminde og omegn på 78 72 16 00.

Hvilken bedemand bør du vælge i Kerteminde og omegn?

Det kan være uoverskueligt at få overblik over hvilken bedemand der opfylder ens behov når man ikke har erfaring med begravelser i forvejen. En begravelse kan være et forvirrende arrangement at holde styr på uden erfaring fra tidligere begravelser. Desværre kan de økonomiske rammer samtidig have stor betydning for det endelige valg af bedemand og det kan derfor betale sig at få et overblik over mulighederne før man kontakter sin nærmeste bedemand i Kerteminde.

Oftest har pårørende ikke direkte erfaring med at planlægge begravelser og det kan ikke anbefales selv at stå for indhentning af tilbud, da disse kan være svære at sammenligne på forhånd. Derfor hjælper Begravelsesguiden når man skal vælge bedemand i Kerteminde og omegn. Dette gør vi så man undgår at man ellers først længere henne i processen opdager at den valgte bedemand ikke lever op til forventningerne.

Det er vores erfaring at det er meget almindeligt at vælge den bedemand, som ligger placeret tættest på ens bopæl også selvom den bedemand hverken behøver besidde den højeste kvalitet eller den bedste pris. Netop derfor har Begravelsesguiden vurderet landets bedemænd på 3 områder; venlighed, kompetencer og pris. Og vi er derfor klar til at rådgive dig når du skal vælge din næste bedemand i Kerteminde og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 27.846 kr. udbetalt. Ring og hør hvilkephp tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Kerteminde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening