Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nørrebro

Priserne på begravelsesforretninger på Nørrebro kan være meget forskellige – vores erfaringer viser os, at prisforskellen kan være helt op til 7000 kr.. Det kan dermed betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr., mens en anden kan gøre nøjagtigt samme arbejde for 13.000 kr.

Herudover kommer udgifter til blomster, gravsten, gravplads, kiste, dødsannonce med videre, hvilket du ikke må glemme. Med disse udgifter kan en komplet begravelse ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde er naturligvis vigtig, men kan også nemt blive unødigt dyr, hvis ikke du er opmærksom. Vi anbefaler dig derfor at kontakte en af vores dygtige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, så vi kan hjælpe dig til at vælge den rette bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand på Nørrebro

Det er de færreste pårørende, der har erfaring med at arrangere en begravelse og det kan derfor være en vanskelig opgave i sig selv. Hvad du vil betale for begravelsen og dine specifikke ønsker i denne forbindelse, er naturligvis vigtige overvejelser at have med i planlægningen.

Det kan dog ikke anbefales blot at sammenligne priserne på bedemændene på Nørrebro og vælge den billigste. Dette desværre kan føre til et utilfredsstillende samarbejde og en oplevelse, der ikke kan gøres om – ikke alle bedemænd er lige kompetente.

Du skal samtidig være opmærksom på, at det kan være en fordel også at lede efter bedemænd andre steder i København, da disse kan være både bedre og billigere for dig. Med mange valgmuligheder kan det dog virke uoverskueligt at skulle vælge en bedemand, hvorfor vi tilbyder dig gratis rådgivning, når behovet opstår.

Begravelsesguiden har med mere end 5.000 pårørende bedømt landets bedemænd ud fra service, kompetencer og pris, for at kunne anbefale dig den bedst mulige til dine behov.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Nørrebro - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening