Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brønshøj

På Begravelsesguiden kan du se, at prisen på en bedemand kan variere med op til 7.000 kr. Det er ikke usædvanligt at se denne prisforskel på to bedemænd, der ligger blot få hundredemeter fra hinanden. Derfor bør du undersøge sagen grundigt, før du beslutter dig for en bedemand i Brønshøj. Og er du det mindste i tvivl, så tal med en af vores rådgivere.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Brønshøj passer bedst til dine behov?

Det er ikke nemt som pårørende at afgøre, hvilken bedemand du bør vælge, eftersom en begravelse er en kompliceret sag. Dit valg af bedemand kommer blandt andet an på din økonomiske situation, dine specifikke ønsker, og hvad der er bedst til prisen.

Størstedelen af alle pårørende har ikke erfaring med at vælge en bedemand, og derfor vil de somme tider udelukkende vælge bedemanden på baggrund af prisen uden at medtænke bedemandens ry. Mange oplever først for sent, hvis bedemanden ikke lever op til deres forventninger. Desværre er der ikke meget at gøre ved det, når skaden først er sket.

Der kan være adskillige fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, eftersom de både kan være bedre og billigere. Men det er faktisk de færreste, der ved dette. Det vil i sidste ende altid være de pårørende, der skal vurdere, hvilken bedemand de skal vælge på baggrund af prisen og kvaliteten.

Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, når du står med opgaven at skulle vælge en bedemand i Brønshøj. Vi har i sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vores rådgivere kan derfor hjælpe dig med at afgøre, hvilken bedemand der passer bedst til din aktuelle situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brønshøj - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening