Undgå at betale for meget hos bedemanden i Aarhus

Der er ikke noget endegyldigt svar på dette spørgsmål, da prisen blandt bedemændende i Aarhus er vidt forskellig fra bedemand til bedemand. Et sted kan det koste 12.000 kr. – et andet 19.000 kr. Derfor er det vigtigt at du vælger den rette bedemand til dine behov.

Du skal også være klar over, at der ofte kan forekomme flere udgifter, og på den måde kan din pårørendes begravelse hurtigt komme til at koste omkring 30.000 kr.- 50.000 kr. Derfor er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder, når du skal vælge en bedemand i Aarhus.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hvilken bedemand er det bedste valg?

Det er umuligt for pårørende at vurdere, hvilken bedemand der er bedst for dem. Det skyldes at en begravelse er en kompleks proces. Valget af bedemand afhænger blandt andet af din økonomiske situation, dine personlige præferencer og hvad der er bedst til prisen. Der kan eksempelvis være stor forskel på, hvilken slags kiste eller urne man ønker og dette skal naturligvis imødekommes.

Fordi pårørende mange gange mangler erfaring med at vælge bedemand, indhenter de ofte priser fra flere bedemænd, og vælger på den baggrund, uden at vide om bedemanden har et dårligt omdømme. Derfor opdager de fleste, først sent i forløbet, at bedemanden ikke lever op til forventningerne. Og når skaden er sket, er det for sent at gøre noget ved det.

Hvad kun de færreste er klar over er, at der kan være mange fordele ved at benytte en udenbys-bedemand, da disse ofte er både er bedre og billigere. Dog sidder den pårørende stadigvæk tilbage med en uoverkommelig opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd på pris og kvalitet.

Derfor rådgiver vi dig gratis, når du skal finde en bedemand. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi bedømt landets bedemænd på venlighed, kompetencer og pris, således at bedgravelsen håndteres med værdighed og respekt. Vores rådgivere sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedemand, som passer bedst til netop din situation.

Fire gode råd

  1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening
Niels

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

Truspilot

Fremragende