Undgå at betale for meget hos bedemanden i Brabrand

Når du undersøger bedemænd i Brabrand og omegn vil du formentlig hurtigt finde ud af at de har ganske forskellige priser. Begravelsesguidens erfaringer viser at du sagtens kan møde en prisforskel på hele 7000 kr., hvilket med andre ord betyder at du hos én bedemand kan betale 20.000 kr. for hvad en anden kan gøre for 13.000 kr. Med så markant en forskel skal du orientere dig godt på forhånd inden du kontakter en bedemand.

For at få et mere realistisk billede af den endelige pris, skal du huske at tage højde for indkøb af blomster, gravsten, gravsted og indrykning af dødsannonce med videre, da disse udgifter kommer udover selve bedemanden. Dette betyder ofte at en komplet begravelse ender i en pris et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig at ringe til en af vores kompetente rådgivere, der er klar til at rådgive dig – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Undgå prisfælder i Brabrand

Hvilken bedemand i Brabrand der er den rette for dig, kommer selvfølgelig an på hvem der bedst kan opfylde dine særlige ønsker med det beløb du har til rådighed til begravelsen. Der er adskillige ting at tage stilling til i denne forbindelse og derfor er en dygtig bedemand essentiel.

Hvis det føles som om at opgaven er uoverskuelig og svær, er du ikke alene – mange pårørende har ingen eller lille erfaring med at arrangere en begravelse og vælge bedemand, men der er hjælp at hente. Begravelsesguiden har med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Det er en god idé at undersøge bedemænd både indenfor og udenfor Brabrand – du skal her være opmærksom på at bedemænd udenbys kan være både billigere, bedre og behageligere for dig at arbejde med. Det er naturligvis vigtigt at de efterladte får en ordentlig afsked med afdøde, hvorfor det må frafrådes blot at vælge den billigste bedemand man kan finde, da man uvidende kan komme til at vælge en med et blakket ry, der ikke lever op til forventningerne.

Det kan være svært som pårørende at skulle vurdere og sammenligne mange tilbud fra forskellige bedemænd, men vores rådgivere er klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål, når du har brug for det.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Brabrand - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening