Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vissing

Forskellene i priserne hos diverse bedemænd kan være ganske store – selv på lokalt plan kan man hos én bedemand betale 20.000 kr., mens en bedemand et stenkast derfra, kan tilbyde nøjagtigt samme ydelser for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt, at du er godt orienteret inden du træffer en beslutning.

Når du skal arrangere en komplet begravelse, skal du huske at tage højde for de ekstra udgifter, der ofte kommer udover selve bedemanden – dette være sig til eksempelvis indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Du kan derfor forvente, at det endelige beløb ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig i denne forbindelse til at kontakte en af vores hjælpsomme rådgivere inden du ringer til en bedemand i Vissing - ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Bedemanden til dig i Vissing

Hvilken bedemand, der er bedst i din situation, kan være vanskeligt at gennemskue – særligt hvis man som pårørende ikke har megen erfaring på området. Begravelsen skal naturligvis opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation, hvorfor valget af bedemand er af stor betydning.

Indsamler og sammenligner du blot priserne på de lokale bedemænd i Vissing og vælger den billigste, kan du risikere at vælge en bedemand med et dårligt ry i branchen. Ikke alle bedemænd er lige kompetente og den forkerte kan desværre betyde et skuffende samarbejde omkring begravelsen, der ikke kan gøres om.

De færreste er klar over, at det kan være fordelagtigt at lede efter bedemænd udenbys - disse kan nemlig være både billigere, bedre og behageligere for dig at samarbejde med.
Det kan dog virke som en mere eller mindre uoverskuelig og tidskrævende opgave at skulle vurdere en lang række bedemænd og deres tilbud – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når du har brug for det.

Med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan hjælpe dig med at finde en kompetent bedemand i Vissing.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Vissing - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening