Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vellerup

Bedemænds priser kan variere en del, hvilket du skal være meget opmærksom på. Én bedemand sagtens have en pris på 20.000 kr., mens en anden kan tilbyde dig præcis samme arbejde for 13.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., skal du være godt informeret inden du vælger en bedemand i Vellerup.

I forbindelse med en komplet begravelse kommer der ofte en række ekstra udgifter - eksempelvis til indkøb af blomster, gravsted, gravsted, indrykning af dødsannonce med videre. Disse ekstra omkostninger gør, at den endelige pris ofte vil ende et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi råder dig i denne forbindelse til at kontakte en af vores kompetente rådgivere, der kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige bedemand i din situation.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vær sikker på at vælge en rigtig bedemand i Vellerup

Det kan være en vanskelig opgave at vurdere, hvilken bedemand man er bedst tjent med – særligt hvis man som pårørende ikke har meget erfaring på området. En begravelse er en kompleks størrelse, da der er adskillige ting at tage stilling til og beslutninger at træffe. Dit valg af bedemand påvirkes af dine unikke ønsker for begravelsen og hvor meget du ønsker at betale.

Det kan virke nemt blot at sammenligne priserne på diverse lokale bedemænd i Vellerup og vælge den billigste, men det kan dog ikke anbefales – du kan ganske uvidende komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen. Dette opdages normalt først, når det er for sent og skaden er sket.

Du skal imidlertid være opmærksom på, at det er muligt, og ofte forbundet med en række fordele, at undersøge bedemænd udenbys – disse kan være både billigere og bedre i din situation.

Beslutningen kan dog virke endnu mere uoverskuelig og tidskrævende, når man står overfor mange valgmuligheder – derfor kan du altid ringe til Begravelsesguidens rådgivere, så vi kan hjælpe dig. Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig til den helt rette bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Vellerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening