Undgå at betale for meget hos bedemanden i Vejle

Prisen for en komplet begravelse kan være mellem 30.000 kr. og 50.000 kr. Derfor er det vigtigt, at du orienterer dig ordentligt, når du skal planlægge en begravelse. Her på Begravelsesguiden.dk kan du orientere dig om dine muligheder, inden du vælger en bedemand i Vejle.Yderligere kan vi hjælpe dig med valg af kiste eller urne, gravsten, blomster samt samler, hvis du ønsker dette.

Du vil blandt andet opleve, at der er store udsving i prisen, selvom bedemændene leverer samme service. Fx kan en bedemand i Vejle koste 13.000 kr. mens en anden bedemand koster 20.000 kr. Dertil skal du huske at der er yderligere omkostninger til  blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi råder dig derfor til at tage en snak med os, inden du vælger en bedemand i Vejle.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dine valgmulighederne når du vælger en bedemand i Vejle

Begravelsesguiden.dk hjælper dig med at vurdere, hvilken bedemand der er bedst. Sammen med mere end 5.000 pårørende, vurdere vi landets bedemænd på pris, venlighed og kompetencer.

Derved undgår du at stå i en situation, hvor bedemanden er dårlig eller ikke lever op til dine forventninger. På Begravelsesguiden.dk rådgiver vi dig i din beslutning, så du får en bedemand der matcher dine behov og økonomiske situation.

Det kan fx være en fordel at anvende en udenbys-bedemand, da disse ofte er billigere og bedre end den lokale bedemand i Vejle. Ring derfor til en gratis rådgivning hos vores rådgivere, og lad os assistere jer, I jeres planlægning af begravelsen. 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Vejle - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening