Undgå at betale for meget hos bedemanden i Varde

På Begravelsesguiden.dk giver vi dig et overblik, når du skal vælge en begravelsesforretninger i Varde. De samlede omkostninger for en begravelse kan hurtigt nå 30.000 kr. til 50.000 kr., og det er derfor vigtigt at du undersøger dine muligheder inden du vælger i bedemand.

Her på siden vil du opleve, at der godt kan være op til 7.000 kr. forskel på bedemænd og deres service, selvom bedemændene er i samme by. Du skal også huske de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse, som udgifter til blomster, kiste eller urne, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi råder dig derfor til at ringe til os, inden du vælger en bedemand i og omkring Varde.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vi guider dig i dit valg af bedemand i Varde  

Da en begravelse kan være utrolig kompleks, kan det som pårørende være svært at vide, hvilken bedemand er bedst. Derfor vejleder vi dig her på Begravelsesguiden.dk til en bedemand der lever op til dine krav.

Dit valg afhænger fx af din økonomiske situation, din families unikke ønsker og det bedste tilbud. Pårørende føler ofte også, at de ikke har et stort kendskab til bedemændene og deres omdømme.

Derfor hjælper vi dig her, så du ikke ender med en bedemand med et dårligt ry. Vi har sammen med 5.000 pårørende vurderet bedemændene i Danmark, så du får de bedste bedemænd i forhold til venlighed, pris og kompetencer.

Derudover kan det ofte også være en fordel at anvende en udenbys-bedemand, da de tit er bedre og billigere end de lokale bedemænd i Varde. Ring derfor til os til en uforpligtende snak om dine behov, så du får den bedste bedemand nær Varde.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Varde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening