Undgå at betale for meget hos bedemanden i Varde og omegn

Hos Begravelsesguiden.dk giver vi dig et overblik, når du skal vælge en begravelsesforretninger i Varde og omegn. De samlede omkostninger for en begravelse kan hurtigt nå 30.000 kr. til 50.000 kr., og det er derfor vigtigt, at du undersøger dine muligheder inden du vælger en bedemand.

Selv i samme by eller i byerne omkring, kan man møde store prisforskelle på bedemændene. Det er derfor vigtigt at være godt orienteret om, hvad det koster at gå til bedemanden. Du skal også huske de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse, som udgifter til blomster, kiste eller urne, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi råder dig derfor til at ringe til os, inden du vælger en bedemand i og omkring Varde.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun bedemænd der lever op til vores statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Du kan altid ringe og høre, hvilke bedemænd vi anbefaler i Varde og omegn på 78 72 16 00.

Vi guider dig i dit valg af bedemand i Varde og omegn 

Da en begravelse kan være utrolig kompleks, kan det som pårørende være svært at vide, hvilken bedemand er bedst. Derfor vejleder vi dig her på Begravelsesguiden.dk til en bedemand, der lever op til dine krav.

Dit valg afhænger fx af din økonomiske situation, din families unikke ønsker og det bedste tilbud. Pårørende kan føler, at de ikke har et stort kendskab til bedemændene og deres omdømme. Derfor hjælper vi dig, så du ikke ender med en bedemand med som ikke lever op til dine forventininger.

Derudover kan det også være en fordel at anvende en udenbys-bedemand, da de kan være  bedre og billigere end de lokale bedemænd i Varde. Ring derfor til os til en uforpligtende snak om dine behov, så du får den bedste bedemand.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 28.284 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand, så du kan være tryg igennem hele forløbet.

 4. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste

  Det kan føles umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange fremstår billigere end de egentlig er. Det er vigtigt at den pris du får passer til din situation.

 5. Bedemand Varde - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening