Undgå at betale for meget hos bedemanden i Utterslev

Én bedemand i Utterslev kan tilbyde dig en pris på 13.000 kr., mens en anden sagtens kan finde på at opkræve dig for 20.000 kr. – selvom de udbyder præcis samme arbejde og ligger få hundrede meter fra hinanden. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr. skal du altså være godt informeret inden du beslutter dig. Der er naturligvis ingen grund til at begravelsen bliver dyrere end nødvendigt.

Ved en komplet begravelse må du være opmærksom på de yderligere udgifter, der ofte opstår – dette være sig til indkøb af blomster, indrykning af dødsannonce, gravsten og gravsted. Det vil typisk sige at den totale pris ender et sted mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at ringe til en af vores pålidelige rådgivere til en gratis og uforpligtende snak, inden du ringer til en bedemand.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

En dygtig bedemand i Utterslev

Vi er naturligvis indforståede med at det kan virke som en vanskelig og tidskrævende opgave at skulle beslutte hvilken bedemand man skal vælge. Da mange pårørende ikke har den helt store erfaring på området, ender de derfor ofte med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd – dette kan desværre medføre at valget falder på en bedemand, der ikke lever op til de efterladtes forventninger. Dine specifikke ønsker for begravelsen samt hvad du ønsker at betale, har naturligvis indflydelse på hvilken bedemand i Utterslev du skal vælge.

Du skal være opmærksom på at der kan være en række fordele forbundet med også at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre.

Valget af bedemand kan dog blive endnu mere uoverskueligt, når man står overfor adskillige valgmuligheder, der er svære at sammenligne. Vi har derfor, sammen med mere end 5.000 pårørende, vurderet landets bedemænd indenfor priser, kompetencer og service, så vi er i stand til at hjælpe dig bedst muligt. Det er naturligvis vigtigt at I får et godt samarbejde omkring begravelsen og den afsked med afdøde som I ønsker.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Utterslev - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening