Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tjæreborg

Vi giver dig  en oversigt over de bedemænd der er i Tjæreborg og omegn så du let kan tage en beslutning om, hvilken bedemand der passer dig og dit forløb bedst. Prisen for en begravelse kan let blive en dyr affære, med priser på op mod 30.000 kr. til 50.000 kr., og det er derfor vigtigt at du undersøger dine muligheder inden du vælger i bedemand i Tjæreborg.

På Begravelsesguiden.dk vil du se, at der godt kan være op til 7.000 kr. forskel på bedemænd og deres service i Tjæreborg. Derudover er der ekstra omkostninger til blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. Vi råder dig derfor til at ringe til os, inden du vælger en bedemand i nærheden af Tjæreborg.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dit valg af bedemand i Tjæreborg afhænger af din situation.

På Begravelsesguiden.dk vejleder vi dig, så du får en bedemand der lever op til dine krav. Dit valg afhænger fx af din families økonomiske situation, ønsker og behov. For de pårørende kan det være svært at vide hvilke bedemænd, der er gode og dårlige i Lokalområdet.

Derfor hjælper vi dig her på Begravelsesguiden.dk, så du får en bedemand der lever op til dine krav og forventninger. Vi har nemlig sammen med  5.000 pårørende vurderet bedemændene i Danmark, så du får de bedste certificerede bedemænd.

Vi søger også her på siden for, at du får den bedste pris alt efter dit behov. Fx kan det være en fordel at anvende en udenbys-bedemand, da disse ofte er bedre og billigere. Ring derfor til os til en uforpligtende snak om dine behov, så du får den bedste bedemand nær Tjæreborg.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tjæreborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening