Undgå at betale for meget hos bedemanden i Tårnby

Som du vil kunne læse dig frem til her på siden, kan bedemænds priser variere temmelig meget – med helt op til 7000 kr. faktisk. Det kan altså betyde, at én bedemand i Tårnby vil kræve 20.000 kr., mens en anden kun vil forlange 13.00 kr. Du skal altså være meget opmærksom selv på lokalt plan, så begravelsen ikke bliver unødigt dyr.

Udover disse udgifter til bedemanden, opstår der ofte yderligere omkostninger i forbindelse med indkøb af blomster, gravsted, gravsten, indrykning af dødsannonce med videre, hvilket betyder, at en komplet begravelse kan løbe op i en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at tage en snak med en af vores rådgivere inden du kontakter en bedemand – ganske gratis og uforpligtende naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Find en bedemand med høj kvalitet i Tårnby til en fair pris

Vi har fuld forståelse for, at det kan virke som en uoverkommelig opgave at skulle vurdere bedemænd – især hvis man ikke har prøvet det før. Hvilken bedemand der er optimal for dig kommer selvfølgelig an på hvilke unikke du har og hvordan din økonomiske situation ser ud.

Det kan virke fristende blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd i Tårnby og vælge den billigste, men det kan desværre føre til et samarbejde, der ikke lever op til dine forventninger. Det kan derimod være fordelagtigt for dig at kontakte bedemænd udenbys – disse kan være både bedre og billigere for dig.

Det kan dog virke som en vanskelig opgave at skulle beslutte sig – især hvis man står overfor mange valgmuligheder. Derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning i denne forbindelse, så du ender med en kompetent bedemand.

Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Tårnby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening