Undgå at betale for meget hos bedemanden i Sundby

Priserne på bedemænd i Sundby er langt fra ens - prisforskelle på helt op til 7.000 kr. er ikke usandsynlige. Det kan dermed betyde, at du hos én bedemand skal betale 20.000 kr. for en begravelse, mens en anden kan udføre samme arbejde for 13.000 kr.

Udgifter til blomster, gravsten, gravplads, dødsannonce med videre kommer udover selve bedemanden, hvilket du skal huske at tage højde for. Med disse ekstra udgifter ender en komplet begravelse ofte med at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Afsked med afdøde kan hurtigt blive dyrere end nødvendigt, hvis ikke du er opmærksom og vælger en mere eller mindre tilfældig bedemand. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores kompetente rådgivere til en gratis og uforpligtende snak – vi er her for at hjælpe dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Vær sikker på at vælge den rette bedemand i Sundby

En begravelse kan være en kompleks størrelse og det kan være svært at bedømme hvilken bedemand, der tilfredsstillende kan opfylde ens ønsker – særligt når man ikke har den store erfaring på området. Der skal naturligvis tages højde for din økonomiske situation samt dine unikke ønsker i forbindelse med begravelsen.

Pårørende ender ofte med blot at sammenligne priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste. Dette kan dog ikke anbefales, da det kan føre til et samarbejde, der ikke lever op til forventningerne og en oplevelse, der ikke kan gøres om.

Det er derfor vigtigt at være bevidst om, at bedemænd udenfor Sundby kan være både bedre og billigere for dig at samarbejde med, hvorfor vi anbefaler dig også at undersøge disse. Det kan imidlertid føles som en tidskrævende og uoverskuelig opgave at skulle vurdere priser, tilbud og kvaliteter på en lang række bedemænd – derfor rådgiver Begravelsesguiden dig gratis, når denne beslutning skal træffes.

Vi har sammen med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, for at sikre dig en fagligt kompetent bedemand i Sundby og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Sundby - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening