Blad Begravelsesguiden.dk

Undgå at betale for meget hos bedemanden i Smørum

Vores erfaringer viser os at der er temmelig stor forskel på hvad bedemændene kræver for deres ydelser. Én bedemand kan sætte prisen til 20.000 kr., mens en anden om hjørnet kan tilbyde dig en pris til 13.000 kr. En prisforskel på helt op til 7000 kr., gør det værd at undersøge sagen nærmere.

Til en komplet begravelse skal udgifter til blomster, gravsted, gravsten og dødsannonce også medregnes, hvilket kan medføre en totalpris mellem 30.000 og 50.000 kr. Du rådes derfor til at tage kontakt til en rådgiver til en gratis og uforpligtende snak, inden du kontakter en lokal bedemand i Smørum.

Din bedemand i Smørum

Som pårørende er der mange ting at skulle tage stilling til i forbindelse med en begravelse og det kan være vanskeligt at sammenligne bedemændenes kvaliteter og kompetencer – særligt da de fleste pårørende ikke har stor erfaring på området.

Valget af bedemand er naturligvis påvirket af dine unikke ønsker for begravelsen og din økonomiske situation. Dog kan det ikke anbefales blot at indsamle priser på de lokale bedemænd i Smørum og basere valget på baggrund af dette - ofte kan der nemlig være fordele ved også at undersøge bedemænd udenbys. Disse kan både være både bedre, billigere og behageligere for dig at samarbejde med.

Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor blandt andet service, kompetencer og pris, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig med at vælge den rette bedemand.

  Fire gode råd

  Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

  Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

  Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

  Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

Find din by
Bedemand Smørum - Niels Kristian

Ring til os og få
anbefalet en bedemand

71 71 11 00


Vi åbner kl. 8.00

Truspilot

Fremragende

Trustpilot logo

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening