Undgå at betale for meget hos bedemanden i Slangerup

Der kan være store prisforskelle på de lokale bedemænd i Slangerup og omegn – det viser sig, at en begravelse hos den ene kan koste 13.000 kr., mens den hos en anden bedemand kan koste 20.000 kr. Med en prisforskel på helt op til 7000 kr., er det vigtigt at du er godt informeret inden du vælger en bedemand.

Du skal derudover huske på, at der sandsynligvis bliver påregnet ekstra udgifter til blomster, gravsten, gravsted og dødsannonce, hvilket betyder, at en komplet begravelse hurtigt kan komme til at koste mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi anbefaler dig derfor at ringe til en af vores dygtige rådgivere, der altid sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Din bedemand i Slangerup

Hvilken bedemand, der er rigtig for dig, kan være svært at vurdere – dette bliver endnu vanskeligere når man ikke har meget erfaring på området. En begravelse kan være en svær begivenhed at planlægge, da der er mange ting at tage stilling til i henhold til afdødes sidste vilje. Hvilken bedemand du skal vælge, påvirkes naturligvis af dine specifikke ønsker samt din økonomiske situation.

Til trods for, at det kan være fristende blot at sammenligne priserne på bedemændene i Slangerup og ringe til den billigste, kan det dog ikke anbefales. Du kan uden at vide det, komme til at vælge en bedemand, der har et blakket ry i branchen.

Du skal derfor være opmærksom på at det er muligt, og ofte forbundet med en række fordele, at lede efter bedemænd udenbys, da disse kan være både billigere og bedre til at opfylde dine behov.

Sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, så vi kan rådgive dig til at finde den helt rette bedemand. Med mange valgmuligheder kan det virke som et uoverskueligt valg, men vi er her for at hjælpe dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Slangerup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening