Hvilken bedemand i Silkeborg er det bedste valg for dig?

Når man skal vælge en bedemand i Silkeborg, er det vigtigt at have forberedt sig godt på, hvad det er for et valg man står over for. Det er også vigtigt, at have overblik over, hvilke konsekvenser dette valg kan have for det fremtidige begravelsesforløb.

Prisen for bedemandens ydelser til en begravelse eller bisættelse i Silkeborg kan svinge med op til 7.000 kr. fra én bedemand til en anden for nøjagtig samme service og samme varer - derfor skal man være på vagt, undersøge markedet og derved sørge for at tage sit valg på et oplyst grundlag.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Find en bedemand, der passer til dine behov

Når man som pårørende står midt i sorgen og skal planlægge det sidste farvel med den afdøde, kan det være svært at overskue, hvilken bedemand, der egentlig passer bedst til situationen og, hvem der kan imødekomme alle de ønsker og behov, man måtte have. Mange ender derfor med udelukkende at fokusere på bedemandens priser. Prisen er selvfølgelig et helt centralt parameter, men man bør også altid have for øje, om bedemanden yder en optimal service og har de rette kompetencer til at føre de pårørende og afdøde trygt gennem forløbet. Alt for mange pårørende oplever, at de fortryder deres valg af bedemand efter papirerne er underskrevet og så står de fangede i et begravelsesforløb med en bedemand, der ikke kan indfri deres ønsker og forventninger.


Vi hos Begravelsesguiden tester de silkeborgensiske bedemænd på prisen, men også på deres faglige kompetencer samt menneskelige egenskaber som venlighed og empati. Ved at vælge en bedemand som vi har anbefalet, kan du altså være sikker på, at du får et godt og trygt forløb med bedemanden fra start til slut. 

Valg af gravsted i Silkeborg

I forbindelse med en bisættelse eller en begravelse, kommer man ikke udenom også at skulle tage en beslutning om gravsted til afdøde. Dette valg kan afhænge af forskellige parametre; Havde afdøde selv et ønske om kirke-/urnegravplads? Er der særlige traditioner eller ønsker i familien? Hvad tillader økonomien?

Langt de fleste vælger, at afdødes kiste kremeres, hvorefter asken kommer i en urne, der nedsættes på en urnegravplads. På SIlkeborg Kirkegårde gælder dette i cirka 85% af tilfældene. Et urnegravsted er desuden oftest også den billigste løsning, både fordi der er tale om et mindre areal samt kortere fredningstid på urnegravsteder sammenlignet med kistegravsteder. Typisk kan man spare 7.000-8.000 kr. på gravsted, hvis man vælger en urnegravplads frem for en kistegravplads.

Mulighederne på kirkegårdene i Silkeborg er mange - en dygtig bedemand kan være med til at guide dig til at tage den rigtige beslutning, hvor der tages højde for både jeres ønsker og forventninger samt økonomien.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Begravelsesguiden har i samarbejde med over 5.000 pårørende testet de danske bedemænd på parametre som pris, kompetencer, serviceniveau og venlighed - vi sidder klar ved telefonerne til at rådgive dig, der står og skal vælge en bedemand nu eller inden for nærmeste fremtid. 

Du kan ringe til os alle ugens dage og få gratis og uforpligtende rådgivning. Så kan vi hjælpe dig med at finde den bedemand, der passer bedst til dine behov.

 

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Silkeborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening