Undgå at betale for meget hos bedemanden i Silkeborg

Prisen på bedemænd og deres ydelser kan svinge kraftigt. Det vil du hurtigt opdage, når du benytter begravelsesguiden. En begravelse som koster 20.000 kr. hos én bedemand, kan koste 13.000 kr. hos en anden bedemand i Silkeborg. Vi anbefaler derfor, at du tænker dig godt om, før du vælger bedemand.

Oveni udgifter til bedemanden skal du være opmærksom på, at der også er udgifter til ting som blomster, gravplads og gravøl. Samlet kan en begravelse derfor nemt koste op mod 30.000 til 50.000 kr. Vi råder dig derfor til at ringe til os, før du henvender dig til en bedemand. Vores rådgivere er klar til at give dig gratis råd og vejledning.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvordan finder man en dygtig bedemand?

 En begravelse er ikke en simpel størrelse. Derfor kan det være vanskeligt at finde den bedemand, som bedste opfylder pårørendes og afdødes behov. Valget kan afhænge af din økonomiske situation og bedemandens venlighed og professionalisme.

De fleste pårørende har begrænset erfaring med bedemænd og træffer derfor alene valget ud fra prisen. Problemet ved denne fremgangsmåde er, at ikke alle bedemænd er lige dygtige. Det opdager man, til manges ærgrelse, ofte alt for sent.

Det kan i mange tilfælde være en god idé at benytte en udenbys bedemand, eller i hvert fald en der ikke nødvendigvis befinder sig i dit nabolag. Det ved de færreste desværre. De pårørende vil dog fortsat sidde tilbage med den umulige opgave at sammenligne bedemænd på pris og kvalitet.

Vi tilbyder dig derfor gratis rådgivning. Vi har sammen med over 5.000 pårørende vurderet landet bedstemænd på professionalisme, venlighed og pris. Vores rådgivere er klar til at hjælpe med at finde den rigtige bedemand til dig.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Silkeborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening