Undgå at betale for meget hos bedemanden i Nyborg

Udgifterne til en begravelse kan være vidt forskellig, alt afhængig af, hvilken begravelsesforretning du vælger. Det er ikke ualmindeligt at opleve en prisforskel på op til 7.000 kr. på to forskellige bedemænd, der yder den samme service. Af den grund bør du ikke bare vælge den første og bedste bedemand, du støder på, men derimod bruge lidt tid på at undersøge, hvilke bedemænd der står til din rådighed. I tilfælde af, at du er i tvivl om, hvilken bedemand i Nyborg du skal vælge, så grib telefonen, og ring til en af vores rådgivere. De vil hellere end gerne hjælpe dig.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand i Nyborg bør du vælge?

Der er mange bedemænd at vælge mellem, så det er svært at afgøre, hvilken der lige passer bedst i din situation. Det afhænger blandt andet af, hvilke specifikke ønsker du har, og hvad dit økonomiske råderum er.

Det er for mange pårørende første gang, de står over for at skulle træffe en beslutning om, hvilken bedemand de skal vælge. En typisk fejl at begå er, at man ene og alene sammenligner bedemænd på prisen. En konsekvens af dette er, at man kan ende med en bedemand, hvis service ikke lever op til de forventning, man havde. Beklageligvis går det som regel først op for en, når skaden er sket, og så er der ikke meget at gøre.

En anden typisk fejl, man kan begå, er, at man kun undersøger de lokale bedemænd. Mange er ikke klar over det, men det er faktisk en rigtig god idé at udvide ens søgefelt lidt. I en nærliggende by kunne der meget vel være en bedemand, som både kan tilbyde dig en bedre pris, og samtidig kan give dig en bedre service end en lokal bedemand.

Begravelsesguidens rådgivere vil hellere end gerne tages med på råd, hvis du har spørgsmål vedrørende dit valg af bedemand i Nyborg. Vi har i samarbejde med mere end 5.000 pårørende anmeldt bedemænd over hele landet inden for kriterierne venlighed, kompetencer og pris, så vi har et godt overblik over, hvad forskellige bedemænd står for. Ring gerne til os, hvis du ønsker vejledning.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Nyborg - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening