Undgå at betale for meget hos bedemanden i Næstved

Prisen for en bedemand og deres ydelser kan variere meget, og det er derfor vigtigt at undersøger dine muligheder grundigt før du vælger en begravelsesforretning. Her på siden vil du se, at prisen for en begravelse kan variere med op til 7.000 kr. En begravelse der koster 13.000 hos en bedemand i Næstved, kan koste 20.000 kr. hos en konkurrerende bedemand.

Du skal også være opmærksom på de ekstra udgifter der er i forbindelse med en begravelse. Ud over udgiften til bedemanden er der også udgifter til blomster, gravsten, kiste eller urne, gravplads og dødsannoncer. Samlet kan en begravelses udgifter derfor være op mod 30.000 kr. til 50.000 kr. Begravelsesguiden.dk råder dig derfor til at ringe og tage en gratis og uforpligtende snak med en rådgiver før du ringer til din lokale bedemand i Næstved.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dit valg af bedemand i Næstved

Når man står i den svære situation at skulle begrave et familiemedlem eller en ven, kan det som pårørende være utrolig svært at vide, hvilken bedemand i nærheden af Næstved der er bedst i henhold til afdødes sidste vilje. Dette skyldes, at en begravelse er utrolig kompleks, og dit valg blandt andet afhænger din økonomiske situation og dine ønsker for begravelsen.

Da de fleste pårørende mangler erfaring med at vælge en bedemand, vælger de ofte på baggrund af indhentede priser på bedemænd, men uden at vide om denne bedemand har et blakket ry. Derfor oplever flere også, at bedemanden ikke møder deres forventninger, men da er det for sent til at gøre noget ved det.

Kun få ved at det eksempelvis kan være en fordel at benytte en udenbys- bedemand, da disse ofte er både bedre og billigere end bedemændene i Næstved. Derfor vil Begravelsesguiden.dk guide dig igennem den umulige opgave; at skulle sammenligne forskellige bedemænd i Næstved og omegn på pris og kvalitet.

Ring derfor gratis til en af vores rådgivere inden du vælger en bedemand i Næstved-området. Sammen med mere end 5.000 pårørende, har vi vurderet landets kvalificerede bedemænd på venlighed, kompetencer og pris. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste bedemand i nærheden af Næstved, som passer bedst til din families situation.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Næstved - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening