Undgå at betale for meget hos bedemanden i Løgumkloster

Omkostningerne for en begravelse kan variere meget og på Begravelsesguiden.dk vil du opleve, at prisen for en bedemand og hans ydelser kan variere med op til 7.000 kr.. Vi råder dig derfor til at undersøge dine muligheder ordentligt inden du vælger en bedemand i Løgumkloster.

Du skal også huske de ekstra omkostninger der er i forbindelse med en begravelse som fx blomster, gravsten, gravplads og dødsannoncer. En begravelse kan derfor godt koste op mod 30.000 kr. til 50.000 kr.. Ring derfor til en gratis rådgivning hos os, inden du væger en bedemand nær Løgumkloster.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Hvilken bedemand er bedst for mig i Løgumkloster?

Når du skal vælge en bedemand afhænger dit valg af flere aspekter, så som din økonomiske situation og din families behov og ønsker.

På Begravelsesgiuden.dk rådgiver vi dig derfor i dit valg, så du får en bedemand i Løgumkloster der lever op til dine forventninger. Det kan som pårørende godt være svært at vurdere hvilken bedemand der er bedst, og hvilken der har et dårligt rygte.

Derfor råder vi dig til at kontakte os, da vi sammen med mere end 5.000 pårørende har vi vurderet danske bedemænd på pris, kvalitet og venlighed.

Derudover hjælper vi dig med at finde den rigtige bedemand efter dit behov. Fx kan det ofte kan betale sig at anvende en udenbys-bedemand, da de tit er både billigere og bedre end de lokale bedemænd i Løgumkloster. Tag derfor en uforpligtende samtale med en af vores konsulenter, og lad os hjælpe dig med at finde din bedemand nær Løgumkloster.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Løgumkloster - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening