Undgå at betale for meget hos bedemanden i Jyderup

En prisforskel på helt op til 7000 kr. forekommer ofte i en branche som denne. Med andre ord; hvad den ene bedemand opkræver dig 20.000 kr. for, kan den anden muligvis tilbyde dig til 13.000 kr. – dette til trods for, at der er tale om nøjagtigt samme arbejde.  Selv i samme by kan man løbe ind prisforskelle i denne størrelsesorden, hvorfor det er vigtigt at være opmærksom og godt orienteret inden man vælger en bedemand.

Når du planlægger en komplet begravelse skal du huske, at bedemanden ikke den eneste udgift – der skal typisk købes blomster, gravsten, gravsted, indrykkes dødsannonce med videre, hvilket gør at de samlede udgifter typisk ender i et prisleje mellem 30.000 og 50.000 kr. Vi opfordrer dig til at tage en uforpligtende snak om dine behov med en af vores kompetente rådgivere – ganske gratis naturligvis.

Se DR’s korte klip om Begravelsesguidens stifter Afspil

Hver uge tester vi landets bedemænd på pris og kvalitet. Du kan altid ringe til os på 71 71 11 00, så du ikke vælger en forkert bedemand.

Begravelsesguiden anbefaler selvfølgelig kun de bedemænd der lever op til statistiske pris- og kvalitetskrav, og som vi samarbejder med.

Dygtige bedemand i Jyderup

Hvilke behov man som pårørende har i forbindelse med en begravelse kan være meget forskellige fra situation til situation – af denne grund er den rigtige bedemand for din nabo, ikke nødvendigvis også den rigtige for dig. Hvilken bedemand du skal vælge at samarbejde med kommer an på hvem, der bedst kan opfylde dine særlige ønsker indenfor rammerne af din økonomiske situation.

Det må frarådes blot at indsamle og sammenholde priserne på de lokale bedemænd og vælge den billigste – man kan uden at vide det, komme til at vælge en bedemand med et blakket ry i branchen, der ikke kan leve op til forventningerne. Dette opdages typisk først når det er for sent og kan føre til et skuffende samarbejde, der ikke kan gøres om.

Det anbefales derimod at være opmærksom på bedemænd udenfor Jyderup, da disse nemlig kan være bedre til lige netop din situation – samtidig kan de også vise sig at være billigere. Ikke mange pårørende har prøvet at vælge bedemand før og det kan derfor hurtigt virke som en kompleks opgave. Derfor er Begravelsesguiden klar til at hjælpe dig med gratis rådgivning, når du har behov for det.

Vi har med mere end 5.000 pårørende vurderet landets bedemænd indenfor service, kompetencer og pris, hvorfor vi er i stand til at hjælpe dig med at finde den helt rette bedemand i Jyderup og omegn.

Fire gode råd

 1. Undgå at underskrive de forkerte papirer

  Hos bedemanden skal du underskrive en række papirer. Men hvis du underskriver de forkerte, risikerer du ikke at kunne komme ud af aftalen. Husk, at du altid hæfter personligt for omkostningerne.

 2. Undersøg mulighederne for tilskud

  Der findes mange former for tilskud, du kan få op til 26.646 kr. udbetalt. Ring og hør hvilke tilskud du har krav på.

 3. Tal med en erfaren ekspert og undgå dårlige oplevelser

  Mange pårørende brænder fingrene på dårlige bedemænd. Hos os får du gode råd og vejledning om begravelsen og valg af bedemand.

 4. Undgå prisfælder og spar op til 7.000 kr. på din bedemand

  Det er umuligt at gennemskue bedemændenes priser og mange ser billigere ud end de er. Ring og hør hvad en begravelse bør indeholde og koste.

 5. Bedemand Jyderup - Niels

  Vil du have flere råd?

  Ring og få anbefalet en bedemand

  71 71 11 00

Ring og få anbefalet en godkendt bedemand

Spinner

Se hvem der synes godt om os

Alzheimersforeningen Børn, unge & sorg Hjerneskadeforeningen Parkinsonforeningen Danmarks lungeforening